Menu Premium
Loading...

Indiekings over Mages of Mystralia en de Game Awards

26/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een hoop gebeurd in indie land en gelukkig hebben wij Emiel die ons elke week op de hoogte houdt van het laatste nieuws. Dit keer duikt hij samen met Boris de studio in om een flink te discussiëren. Wil jij weten hoe de heren denken over de Game Awards en in het bijzonder Geoff Keighley? Check dan deze Indiekings over Mages of Mystralia en de Game Awards!

Emiel drukt al meteen het gas vol in, want we zien binnen enkele seconden de trailer van Mages of Mystralia. Mages of Mystralia is een action-adventrure game waarin je speelt als een mage waarin je vijanden uitschakelt door middel van allerlei spells en magic. Naast deze game heeft Emiel ook twee trailers voor jullie van Genital Jousting en Orwell. In de laatste genoemde game ben jij een detective die het sociale media afstruint opzoek naar aanwijzingen. Als het om indie games gaat heeft Boris altijd een ongezouten mening klaarstaan en vooral Emiel moet het ontgelden in deze Indiekings over Mages of Mystralia en de Game Awards.

De heren hebben zo allebei hun eigen mening over de Game Awards van Geoff Keighley, maar wat is jullie mening? Letten jullie bij games nog op Game Awards of doen ze er totaal niet meer toe? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch