Menu Premium
Loading...

Mafia: Definitive Edition Preview: “Terug in de tijd”

06/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar maanden geleden werd de Mafia Trilogy aangekondigd. 2K ging de gehele Mafia Trilogy in een nieuw jasje hullen. Inmiddels hebben de remasters van Mafia 2 en Mafia 3 eerder dit jaar al kunnen checken, en daar waren we gematigd positief over. Beelden waren beter, maar gameplay had de tand des tijds niet helemaal doorstaan. Binnenkort is het tijd voor de remake van Mafia 1. Dit keer gaat de game echt op de schop. Skate heeft al een paar uurtjes met Mafia: Definitive Edition door mogen brengen en hij kan niet wachten om jullie erover te vertellen.

“One is not like the others”

Hoewel de remasters van Mafia 2 en 3 opzich wel leuk waren, waren de meeste mensen toch het meest enthousiast voor wat Hangar 13 zou doen met Mafia 1. En wij ook. De eerste beelden toonden een ‘totaal andere’ game. Logisch, want in tegenstelling tot Mafia 2 en 3 kreeg het eerste deel geen remaster. Het werd een volledige remake! Oftewel, Mafia Definitive Edition is een oude game, rebuild from the ground up. Voor de huidige consoles, en natuurlijk PC. Het is geen wonder dat er redelijk wat mensen enthousiast zijn over een remake van Mafia 1.

Is deze game een goedmakertje?

Hangar 13 heeft met Mafia 3 een game neer weten te zetten die, voor velen, qua graphics, sfeer, geluid en story zeker wel de juiste richting op ging. Helaas, was niet altijd hetzelfde te zeggen over de gameplay en structuur van Mafia 3. Hierdoor heeft Mafia 3 bij vele toch wel een naar na smaakje achtergelaten. Mensen wie hadden gehoopt op een episch vervolg op Mafia 2 waren teleurgesteld. Gelukkig heeft Hanger 13 een hele grote kans gekregen om van hun eerdere ervaring, te leren. Ze konden een nieuwe (oude) game uit te brengen in de Mafia franchise. Skate gaat je samen met JJ vertellen of die remake geslaagd lijkt te gaan worden. Want er is nog tijd om verder te poetsen. Mafia: Definitive Edition komt ‘pas’ 25 september uit.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch