Menu Premium
Loading...

Mafia 3 Gamescom 2016 Preview

18/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamescom 2016 is op dit moment nog in volle gang en JJ en Skate kunnen niet wachten om speciaal voor jou het eerste gamenieuws naar buiten te brengen. Te beginnen met de Mafia 3 Gamescom 2016 Preview! Een game die we vorig jaar voor het eerst op de Gamescom 2015 zagen, maar waar we inmiddels veel meer van weten.

2K heeft het afgelopen jaar alles behalve stil gezeten, zoals je misschien zelf ook hebt gezien in de verschillende trailers en nieuwsberichten die naar buiten zijn gekomen omtrent deze langverwachte game. We weten inmiddels dat we in oktober aan de slag kunnen gaan met de hoofdrolspeler Lincoln Clay, een veteraan die uit de Vietnam-oorlog terugkeert in het New Orleans van 1968. Hier krijgt hij te maken met diep verraad en nieuwe vriendschappen die jou als speler gegarandeerd in een intens verhaal zullen storten.

Onze JJ en Skate volgen Mafia 3 al tijden op de voet. Hun eerste aanraking met de game was de aankondiging op de Gamescom van vorig jaar, waar ze overwegend shooter-gameplay te zien kregen. Met name JJ was hierdoor een beetje van de kaart, maar hij lijkt zijn meningen nu, een jaar na dato, goed op een rij te hebben. Samen met Skate vertellen de mannen je wat ze hebben gezien en wat jij kunt verwachten als de game er zeer binnenkort eindelijk is.

Naast het nieuws over de game, hebben we ook een vette Mafia 3-aankondiging voor Firstlook Festival. Wat dit allemaal precies inhoudt, hoor je in dit item en lees je in dit nieuwsbericht! Ga jij Mafia 3 ook checken op de Gamescom? Of heb je al het nieuws rondom Mafia 3 volledig gemist? Check dan vooral deze Mafia 3 Gamescom 2016 Preview en drop je gedachten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch