Menu Premium
Loading...

Mad Max E3 2013 Preview

21/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel mensen zagen al jaren geleden in dat de Mad Max films ideaal waren voor een game, en nu is er dan eindelijk iemand die dit idee uit gaat voeren. Het was een grote verrassing die ons werd getoond op de persconferentie van Sony op de E3, en nu hebben Melle en Martin een geheime stand ontdekt waar ze eindelijk wat informatie kunnen verzamelen voor een Mad Max E3 2013 preview.

Avalanche Studios, vooral bekend van de Just Cause games, is de ontwikkelaar die op het idee van een Mad Max game is gekomen. Wat ze erg duidelijk proberen te maken, is dat de game een grote, open wereld is. Hierin zal je op zoek moeten naar voedsel voor jezelf, maar ook naar nieuwe onderdelen voor je auto. Met nieuwe onderdelen kun je jouw auto steeds verder upgraden. Deze upgrades zijn niet alleen nodig om verder door de grote, open wereld heen te kunnen komen, maar ook om bepaalde doelen in de game te bereiken. Zo kun je jouw auto bijvoorbeeld op zo’n manier upgraden dat deze door hekken heen kan rijden.

De game komt zoals het er nu naar uit ziet al in 2014 uit, maar na het zien van de presentatie twijfelen Melle en Martin nog een beetje aan zo’n ‘snelle’ release. In ieder geval heeft Avalanche Studios ze al wel erg enthousiast weten te krijgen met wat gameplaybeelden. En dat terwijl wij alleen nog maar een CGI-trailer hebben kunnen zien. Alle reden dus om Melle en Martin uit te horen over de game in de Mad Max E3 2013 preview.

Ontwikkelaar: Avalanche Studios
Uitgever: Warner Bros. Interactive Entertainment
Platform: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One

Mad Max E3 2013 Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch