Menu Premium
Loading...

Maart 2019 gamereleases: Sekiro, Tropico 6 en The Division 2

01/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De maand maart is begonnen en oh oh oh wat zitten er een boel nieuwe releases aan te komen! Jelle en Koos bespreken de potentiële pareltjes met je!

Sekiro

Op 22 maart komt Sekiro:Shadows Die Twice uit en daar is vooral Skate super enthousiast over! Hoe gaat de game bevallen? Kan Skate het geduld nog wel opbrengen tot 22 maart?  In Sekiro: Shadows Die Twice ben je de “lone wolf”, een onteerd en misvormde samurai gered van de dood. Gebonden om een jonge prins te beschermen, die afstamt van een oude bloedlijn, word je het doelwit van vele duistere vijanden, waaronder de gevaarlijke Ashina-clan. Wanneer de jonge prins gevangen wordt genomen, zal niets je tegenhouden tijdens een gevaarlijke zoektocht om je eer te herwinnen, zelfs de dood gaat je niet in de weg staan.

Tropico 6

Tropico 6 is een stedenbouwsimulatiespel in ontwikkeling bij Limbic Entertainment. Jelle heeft heel erg veel zin om deze game te spelen. Hij komt uit op 29 maart en dan kan hij er eindelijk mee aan de slag. Het vorige deel kwam alweer uit in 2012, dus we hebben er lang genoeg op moeten wachten!

The Division 2

The Division 2 is een lootershooter waar Koos veel zin in heeft. Na het debacle rondom Anthem is het namelijk wel weer een keer tijd voor een goede looter shooter! Kan The Division 2 overtuigen en Destiny 2 en Anthem kunnen vergeten? De game komt uit op 15 maart!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch