Menu Premium
Loading...

Luke Cage Seizoen 1 Review

12/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Luke Cage zal je vast en zeker niet ontgaan zijn wanneer je beschikt over een Netfix-account. De serie staat namelijk als hot aangegeven in de hit-lijsten van de on demand-zender. Dit is ook Shelly en Melle zeker niet ontgaan, en in deze Luke Cage Seizoen 1 review vertellen zij je wat ze van de serie vinden.

Het wordt een hete strijd in Harlem, New York. Overal zijn wel criminelen te vinden, maar in deze wijk maken ze het wel heel bont. Dit is de wereld waarin we Luke Cage tegenkomen, een ex-gevangene die beschikt over bovennatuurlijke sterkte en een onbreekbare huid. Met deze krachten gaat hij de criminaliteit te lijf, met als grootste vijanden Cottonmouth en Mariah. In Luke Cage zijn er veel referenties naar andere Marvel-series als Jessica Jones, Daredevil en de toekomstige Iron Fist te vinden. Op deze manier komt het hele Marvel-universum samen!

Wil jij weten wat er nog meer door Shelly en Melle in deze Seriekings wordt besproken? Wacht dan gewoon niet langer en bekijk deze Luke Cage Seizoen 1 review! Heb jij het eerste seizoen van Luke Cage al gechecked? Laat dan vooral in de comments weten wat jíj van de serie vond!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch