Menu Premium
Loading...

Luigi’s Mansion 3 Review: kopen, budgetbak of slopen?

06/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is Nintendo Nights en dus ook tijd voor een review van een Nintendo-game. Want Luigi’s Mansion 3 mag tijdens deze week natuurlijk niet ontbreken. Boris en Emiel zijn op de Nintendo Switch aan de slag gegaan met de derde game in de serie en vertellen je over de plus- en minpunten van de game.

Het verhaal in Luigi’s Mansion 3

Is misschien niet wat de meeste mensen zal interesseren. Toch is het even de moeite waard om er even in te duiken. Luigi heeft zich weer eens niet kunnen inhouden en wil overnachten in een hotel genaamd ‘De Eeuwige Rust’. Dat klinkt al meteen niet iets waar Luigi, niet bepaald de rust zelve, zich heel erg thuis gaat voelen. Gelukkig doet het hotel er alles aan om rust te voorkomen. Want het hotel blijkt een spookhuis te zijn. What’s new. De spoken komen plotseling met grote getale tevoorschijn en Mario en zijn vrienden, die met je mee zijn gegaan naar het hotel, worden letterlijk achter het behang geplakt. Aan Luigi om, met wederom hulp van professor K. Wibus, zijn vrienden te bevrijden van King Boo en zijn spoken.

De gameplay is rijk

Aan variatie. Er zitten namelijk verschillende verdiepingen in het hotel en het hotel lijkt zo groot te zijn (zelfs op een Nintendo Switch) dat er geen einde aan lijkt te komen. Er zit onder meer een piramide in, net zoals er weer tuinkamers, kasteelkamers en zelfs een studio aanwezig is in de game. De gameplay is verbeterd, de controls zijn verfijnd en er zijn weer genoeg gadgets voor de spoken jacht van Luigi. Bijvoorbeeld de fantoomflitser en een stofzuiger. Het is echter niet zo dat de spoken zich zo maar overgeven en Luigi’s stofzuiger inwandelen, dus je zult wel echt moeten strijden om ze allemaal te vangen en Mario en co. te bevrijden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch