Menu Premium
Loading...

Luigi’s Mansion 2 Review

24/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bijna twaalf jaar hebben we erop moeten wachten, maar nu is ‘ie er dan toch eindelijk. We hebben het natuurlijk over Luigi’s Mansion 2. Waar het eerste deel van Luigi’s Mansion voor de Gamecube verscheen, heeft Nintendo er dit keer voor gekozen om de game op de 3DS uit te brengen. En of dat beter speelt dan op een console? Dat vertellen Steven en Skate je in de Luigi’s Mansion 2 review.

Zijn beroemde broer Mario kennen we allemaal, maar dit keer is het aan Luigi om de hoofdrol te vervullen in een game. Sterker nog: zijn broertje is in deze game nergens te bekennen. En dat is helemaal niet erg! Luigi wordt door professor E. Gadd gevraagd om zijn hulp. Sinds de Dark Moon aan stukken is gevallen en niet meer boven Evershade Valley schijnt, zijn de spoken die hier leven agressief en halen ze de meest vervelende streken uit.

Aan jou de taak om de verschillende mansions te betreden, tactisch na te denken, tal van kleine puzzels op te lossen en bovenal natuurlijk spoken te vangen. Je gaat deze missie uiteraard niet geheel onbewapend aan, professor E. Gadd heeft namelijk een zeer speciale stofzuiger voor je ontworpen. Flits met je zaklamp waardoor de spoken van schrik even stilstaan en zuig ze vervolgens op. Lukt het jou om de rust terug te krijgen in Evershade Valley? Steven en Skate zijn al even met Luigi op pad geweest in de spokende mansions. Benieuwd wat zij er van vonden? Check de Luigi’s Mansion 2 review.

Ontwikkelaar: Next Level Games
Uitgever: Nintendo
Platform : Nintendo 3DS

Luigi´s Mansion 2 review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch