Menu Premium
Loading...

Luftrausers Review

01/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe game van Nederlandse bodem! Indie-studio Vlambeer, ook wel bekend van Ridiculous Fishing, heeft een nieuwe game uitgebracht, namelijk Luftrausers voor de PC, Mac, PlayStation 3 en de PS Vita. Boris en Dennis hebben de game uitgebreid gespeeld en laten in deze review weten of de game de Vlambeer-kwaliteit heeft. Ben jij benieuwd of Luftrausers in de smaak is gevallen bij de heren? Check dan de Luftrausers review.

Luftrausers is een arcade game voor de PlayStation 3, PS Vita, PC en Mac waarin je de controle hebt over een vliegtuig. Het is de bedoeling om zo lang mogelijk in de lucht te blijven en je zo een weg door de hordes van vijanden te schieten. Het begint met kleine vliegtuigjes die makkelijk neer te halen zijn, maar al snel word je vanuit het water onder vuur genomen door booten en worden de vijandelijke “Rausers” steeds sterker. In Luftrausers kun je kiezen uit verschillende vliegtuigen, elk van deze vliegtuigen heeft zijn eigen besturing, wapen en opdrachten. Door het uitvoeren van deze opdrachten speel je steeds meer opties vrij voor het uitbouwen van je vliegtuig. Alles wat jij op jouw vliegtuig bouwt, verandert de de besturing en wendbaarheid van je vliegtuig. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een machinegeweer, dan zal dit de snelheid van je vliegtuig beïnvloeden.

Wij zijn altijd een beetje trots op een nieuwe game van Nederlandse bodem en, na het succes van Ridiculous Fishing, waren ook wij benieuwd hoe deze nieuwe game van Vlambeer zou uitpakken. Boris en Dennis hebben heel wat uurtjes in de game gestoken en laten je in deze Luftrausers review weten hoe de game bevalt. Ben jij benieuwd of deze nieuwe game van de heren van Vlambeer de moeite waard is? Check dan deze review met Boris en Dennis over Luftrausers.

Ontwikkelaar: Vlambeer
Uitgever: Devolver Digital
Platform: PC, Mac, PlayStation 3 en PlayStation Vita
Luftrausers Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch