Menu Premium
Loading...

Lost Planet 3 Review

01/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een vermakelijk eerste deel en een iets minder tweede deel probeert Capcom het met Lost Planet 3. JJ en Boris voelen deel drie aan de tand in deze Lost Planet 3 Review.

Lost Planet 3 speelt zich vóór het eerste deel van de serie af op de planeet E.D.N. III. Deze planeet is in tegenstelling tot het tweede deel geen jungle, maar dezelfde ijsplaneet als het eerste deel. Je speelt in deze game een bebaarde man genaamd Jim Peyton die op de planeet komt om te werken als mijnwerker. Zoals eerder gezegd, speelt dit deel zich af vóór het eerste deel af en ben je in het derde deel bezig om de planeet bewoonbaar te maken door het plaatsen van thermal-posts. In de game heb je ook de mogelijkheid om grote mechs te besturen, welke je normaal voor het werk in de mijnen gebruikt, maar dus ook kan gebruiken om vervelende mensen of beesten kapot te slaan. De vijanden zijn net als in het eerste deel de Akrid, een alien-soort die in veel verschillende maten te vinden zijn en waarbij hun zwakke plek meestal gloeit.

Na een wat tegenvallend tweede deel probeert Capcom de game te laten ontwikkelen door een Westers bedrijf. Dit deden ze ook met DMC: Devil May Cry, waarbij het plan werkte en er kwam dan ook een goede game in de schappen te liggen destijds. Of dit bij Lost Planet 3 ook zo werkt, vertellen Boris en JJ je in deze ijskoude Lost Planet 3 Review.

Ontwikkelaar: Spark Unlimited
Uitgever: Capcom
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

Lost Planet 3 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch