Menu Premium
Loading...

Lost Planet 3 Preview

03/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omdat Dennis en JJ het zweten van de warmte helemaal zat zijn, duiken zij in het sneeuwlandschap van Lost Planet 3. Over een maandje kunnen zij pas echt goed afkoelen wanneer de game verschijnt. Voor nu kijken zij in de Lost Planet 3 preview of de game net zo’n succes wordt als het eerste deel uit de serie of juist een flop zoals het tweede deel.

In Lost Planet 3 speel je met Jim Peyton. Jim landt op de planeet E.D.N. III, jaren voordat de eerste games uit de Lost Planet serie zich afspelen. De planeet is daardoor, net zoals in Lost Planet: Extreme Condition, een grote ijs- en sneeuwvlakte. Jim Peyton werkt voor het bedrijf NEVEC en is naar E.D.N. III gekomen om daar te helpen mineralen te verzamelen en deze terug naar aarde te sturen. Dit gebeurt allemaal echter niet vlekkeloos. Op de planeet waar hij aan het werk gaat, lopen verschillende grote monsters rond waarmee je de strijd aan moet gaan om je taken te verrichten. Jim’s familie bevindt zich nog op aarde, daardoor krijg je naast de keiharde actie ook een goed verhaal mee over Jim’s achtergrond en zijn leven.

Is Lost Planet 3 dé game om even te ontsnappen aan de snikhete zomertemperaturen. Of valt hij weg in het rijtje games dat volgende maand zal verschijnen? Check in deze Lost Planet 3 preview of Dennis en JJ niet kunnen wachten om de game te checken, of liever op het strand gaan liggen deze zomer.

Ontwikkelaar: Spark Unlimited
Uitgever: Capcom
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Lost Planet 3 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch