Menu Premium
Loading...

Lost Judgement Review: – Kopen, budgetbak of slopen?

18/09/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de review van Lost Judgement. Is het anders dan de Yakuza games of toch meer van hetzelfde? Daan en Jelle nemen je mee in de game. Beiden zijn groot fan van de serie. Smullen er zelfs van. Zij kunnen je dus als geen ander vertellen of je de game moet kopen, uit de budgetbak moet vissen of toch echt slopen. Gaat Lost Judgement beter zijn dan het vorige deel? Je ziet het allemaal in de review van Lost Judgement.

Het leven van een detective

Lost Judgement is de tweede game in de Judgement-serie. Het vorige deel kwam uit in 2018. In de game speel je de privédetective Takayuki Yagami. Je duikt in de Japanse steden Kamurocho en Isezaki Ijincho. Je bent in de game een detective en doet onderzoek naar vreemde moordzaken. Twee van Yagami’s oude vrienden hebben in Ijincho een detectivebureau opgezet. Ze komen naar je toe en vragen om hulp bij een zaak. Verder zijn er in de game tal van minigames. Zijn ze het spelen waard? Of hadden ze het beter weg kunnen laten? Natuurlijk gaat het spel om het verhaal. Hoe was de ervaring voor Daan en Jelle? Brengt het verhaal genoeg vernieuwing? Hebben de ontwikkelaars geluisterd naar de kritiek van de vorige game? Ze gaan het je allemaal vertellen.

Kopen, budgetbak of slopen?

Nu is het natuurlijk de vraag of je de game moet kopen, budgetbak of toch echt slopen? De grootste kritiek op de voorganger Judgment was dat de game te veel op de Yakuza-serie leek. Heeft dit deel dan nu wel vernieuwing gebracht? Is dit echt een nieuw deel waardig of een soort DLC? Verder speelde we de game op de PS5. Hebben ze genoeg gebruik gemaakt van de mogelijkheden? Je ziet het in de review van Lost Judgement.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch