Menu Premium
Loading...

Logitech G923 TRUEFORCE Review – ‘Vol gas de bocht in’

01/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben op de redactie een aantal liefhebbers van racegames. En die liefde is bij sommigen de laatste jaren gegroeid door het streamen. Regelmatig zetten Koos en Skate op hun kanalen competities op in games als Formule 1 2021 en Assetto Corsa. En Daan doet daar dan weer graag aan mee. En als je dus om het ‘echie’ gaat scheuren, dan wil je ook optimaal materiaal bezitten. Een controller, zoals JJ hem nog steeds oldscool gebruikt bij het racen,  volstaat dan niet langer. Dan wil je een stuur hebben. En het liefst een goede. Logitech heeft een naam op dit gebied en kwam onlangs op de markt met een nieuw model: het Logitech G923 TRUEFORCE racestuur. Dit is zijn review.

Wat biedt het Logitech G923 TRUEFORCE racestuur voor het geld?

Koos heeft een stuur een aantal dagen meegenomen en zijn Fanatec stuurwiel aan de kant gelegd. Fanatec is de absolute top in het ‘stuurtjes-segment’, maar daar hoort ook een dito prijskaartje bij. En als je gewoon af en toe even op het scherpst van de snede wilt racen, dan is dat mogelijk net iets te veel geld. Logitech weet doorgaans goede racesturen te maken tegen een wat scherpere prijs. Of dat ook zo is met de Logitech G923 TRUEFORCE gaat Koos je vertellen in deze review.

Koos draait er eens flink aan

Waar let je eigenlijk op bij het testen van een stuur? In ieder geval hoe secuur hij instuurt. Want daar maak je de grootste winst ten opzichte van een controller of een slecht racestuur. Kun je bochten echt mooi gelijkmatig en scherp insturen of maakt je wagen een soort van hoeken? Force Feedback is ook een ding. Die moet een goeie respons geven en lekker zwaar aanvoelen. Zodat je meteen merkt als je wagen grip verliest en je dus even het gaspedaal moet liften. Koos heeft al deze handelingen en meer voor jullie uitgevoerd en geeft in de review zijn mening over het Logitech G923 TRUEFORCE racestuur.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch