Menu Premium
Loading...

Logitech G915 TKL Review – Is een draadloos toetsenbord gamingproof?

12/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn natuurlijk als gamer altijd op zoek naar de nieuwste en vetste hardware. Velen van jullie zijn waarschijnlijk dan ook opzoek naar de nieuwste gadgets om mee te kunnen gamen. Dat komt goed uit, want dat zijn wij ook. Altijd. Goede hardware maakt namelijk een groot verschil of je die ene kill met gemak kan oppakken of je mechanics snel en makkelijk kan verbeteren. Zo ook voor onze eigen Koos. Hij is als het gaat om hardware een echte tech freak. Vooral als het gaat om keyboards weet hij ons op de redactie van alles te vertellen. Daarom is het aan Koos om dieper in te gaan op het Logitech G915 TKL toetsenbord. Vandaar dat dit item ook de Logitech G915 TKL review heet. 

‘The race of winning Hardware’

Wat maakt een keyboard nou zo speciaal? Je zou natuurlijk denken dat het niet zo veel uitmaakt. Dan denk je volgens koos verkeerd. Dat doet het namelijk wel. Zo is het volgens hem dat alleen al het geluid van het toetsenbord uitmaakt. We denken dat velen van jullie dat ook vinden. Natuurlijk gaat het er altijd om hoe het speelt. Dat is het aller belangrijkste. Hoe pakt dat uit bij dit nieuwe draadloze model. Is deze net iets specialer als de andere toetsenborden? Heeft Logitech nieuwe stappen ondernomen?

Next level button mash apparaat

Uiteraard weet Koos je alles te vertellen over dit nieuwe prachtige gadget. Hoe speelt het toetsenbord? Hoe zit het met de verlichting en de customizing? En werkt draadloos wel? Geen lichte lag daardoor? Dit zijn allemaal vragen die we ons vooraf stellen voordat we weer een nieuw apparaat aanschaffen. We zijn nou eenmaal gamers. We willen altijd de winst binnen slepen en daarvoor de beste hardware bezitten. Hardware die ons helpt de beste te zijn of het lekkerst te gamen. Of dit stukje nieuwe hardware Koos heeft kunnen helpen? Dat hoor je in de Logitech G915 TKL Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch