Menu Premium
Loading...

Prijsvraag: win een Logitech G keyboard

12/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

‘Hatsie-flatsie-patsie’! JJ is enthousiast en dan weet je het wel. Hij heeft namelijk een hele mooie prijsvraag voor jullie weten te ritselen. Dit ter ere van de Logitech G Keyboard actie maand, waarin de toetsenborden van Logitech van 12 tot en met 31 maart voor malse prijzen in de winkels liggen. Daarom krijg je dit keer niet één, niet twee, maar wel drie kansen om zo’n fraai keyboard te winnen. En omdat JJ niemand tegen het verkeerde been wil stoten, gaat hij ze ook nog eens alle drie op verschillende plaatsen op het internet weggeven. Één via de mail, één via Facebook en ook nog eens eentje via Instagram. Dan is dit keer tenminste iedereen blij!

Profiteer van de Logitech G Actie maand

Maar welk keyboards kun je nu precies winnen? Om dat aan je te vertellen heeft JJ Kevin, a.k.a. de keyboard wizzard, vanachter zijn PC geplukt en voor de desk gezet (of is het er juist achter). Hij stelt dat het om de G810 Orion Spectrum, de G413 Carbon en de G910 Orion Spectrum. Elk keyboard heeft weer andere voordelen. Zo heeft de G413 een usb poort terwijl de andere volledige RGB verlichting bevatten. En de G910 heeft ook nog de befaamde G-knoppen. En allemaal bezitten ze de Romer G-switches die 25% sneller reageren, waarmee je de kans om te winnen vergroot. En wie wil er nu niet winnen… Op Jelle na dan…

Hoe moet je nu zo’n toetsenbord winnen? Heel simpel. Wil je het G910 keyboard winnen dan stuur je een mail naar redactie@gamekings.tv en zet in de titel van je bericht: ‘Ik wil een Logitech G keyboard.’ Onze Social-Koos zet dinsdag de prijsvragen op zowel Facebook (G810) als Instagram (G413) voor je klaar. En als je drie keer wilt meedoen, dan mag dat. We zijn in een gulle bui. Het feestje houdt hier overigens nog niet op, want je kunt ook snel en simpel van de kortingen in de Logitech G Keyboard actie maand profiteren door vanaf dinsdag op onze website op de banner van Logitech G  te klikken. Die linkt direct door naar de actie pagina van de Logitech G campagne. Moet je natuurlijk wel even dat fijne adblockertje van je uitschakelen.

BAM! We hebben wéér een prijsvraag en dit keer geven we de G810 Orion Spectrum gaming keyboard weg van Logitech. Wil jij deze winnen? Steek dan ff je hand omhoog hieronder in de comments! ????

A post shared by Gamekings (@gamekings) on

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch