Menu Premium
Loading...

Logitech G Cloud hands-on: “De toekomst is niet nu”

01/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt het al gemerkt, we gaan wat vaker de studio uit op zoek naar toffe content. Dit keer was de bestemming Berlijn. De hoofdstad van Duitsland. Binnenkort krijg je een complete Premiumvision over deze trip, maar we hebben er nu alvast een segment uitgehaald. Omdat het gewoon hard nieuws was en dat willen we iedereen laten zien. Het draait allemaal om de eerste hands-on (heet dat in het Duits dan hand auf) met de nieuwe handheld van Logitech te ervaren: de Logitech G Cloud. Huey en Koos waren ter plekke om de hardware uit te proberen en jou hun mening te geven.

Hands-on met de Logitech G Cloud

De Logitech G Cloud is een handheld die het niet moet hebben van een dikke chipset aan boord en volle bak geheugen. De Cloud is namelijk volledig ingericht om, en de naam verklapt het al, te gamen via de cloud. Daarvoor moet je een abonnement op of Xbox Game Pass Ultimate- of Nvidia GeForce NOW hebben. Vervolgens is het WiFi aan en gaan met die virtuele banaan. De concurrentie voor de handheld is stevig. De Switch en de Stream Deck van Valve zijn al uit en doen het meer dan goed. Is er een plek voor deze handheld? En hoeveel kost het apparaat en wanneer komt het uit?

Gamen in een Duitse setting

Zoals altijd gaat het bij Gamekings om een mix van info en humor. En dus krijg je in deze video ook de nodige lol en vibe mee. Logitech had namelijk een compleet event opgetuigd in Berlijn om (onder andere) de handheld in de spotlights te zetten. Zorgde deze informele setting er voor dat de beide heren mild gestemd waren over de G Cloud? Of viel hun eerste hands-in desondanks tegen? Je ziet en hoort het antwoord in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch