Menu Premium
Loading...

Logitech en Booth Babes op Firstlook 2012

29/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Far Cry 3 en Hitman Absolution op FirstlookFirstlook 2012 staat bijna voor de deur. Wij zijn de dagen in ieder geval al aan aftellen en ze zijn bijna nog maar op één hand te tellen. JJ is samen met Dennis voor de camera gaan zitten om jou het grootste nieuws over Firstlook 2012 te vertellen. Zo zijn bijvoorbeeld Logitech en Booth Babes op Firstlook 2012. Check snel één van de laatste Firstlook journaals van 2012.

JJ en Dennis hebben ook deze keer veel moois voor je in petto. Zo zijn er veel wedstrijden waar je dikke prijzen mee kunt winnen en is er van bijna elke grote titel van dit najaar iets te zien over de game. Zo zal er een hele waslijst aan games te zien zijn op Firstlook 2012, zoals Far Cry 3, Hitman: Absolution, XCOM: Enemy Uknown, NBA 2K13, DmC: Devil May Cry, Lost Planet 3, Remember Me, Resident Evil 6, FIFA 13, Halo 4, Tomb Raider, Assasin’s Creed 3, Company of Heroes 2 en om het af te maken Call of Duty: Black Ops 2. En dit zijn nog niet eens alle games, want Nintendo komt daarnaast volgende week ook nog met een lijst aan Wii U games.

Natuurlijk zijn de Booth Babes ook dit jaar op Firstlook te zien, waarvan er een aantal iets speciaals live gaan doen. Vergeet ook niet de Booth Babe wedstrijd, waarbij je met jouw stem op de mooiste babe zelf prijzen kunt winnen. Zoals ik al zei, zijn er op Firstlook ook een aantal brute wedstrijden. Zo kan je tegen echte pro gamers Call of Duty 4 spelen en als ze je niet de pan in hakken, win je misschien wel hele vette prijzen. Ook Bigu is aanwezig op Firstlook 2012, en die hebben een erg lekkere actie voor Call of Duty fans… Genoeg reden dus om naar Firstlook 2012 te komen. En voor de mensen die nog steeds niet overtuigd zijn, hier is een nieuw journaal met Logitech en Booth Babes op Firstlook 2012.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch