Menu Premium
Loading...

LittleBigPlanet PS Vita Review

19/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De iconische platform game van Sony is eindelijk verschenen voor de PS Vita. Skate en Boris zijn in de grote, kleine wereld van Sackboy gedoken en zitten helemaal klaar voor deze LittleBigPlanet PS Vita Review.

Creativiteit staat al jaren centraal in de LittleBigPlanet franchise. Zo ook in LittleBigPlanet PS Vita. Je kunt bijvoorbeeld foto’s, die je gemaakt hebt met de camera van de Vita, importeren om ze vervolgens te gebruiken in je eigen gecreĆ«erde content. Ook het touchscreen hebben ze niet ongebruikt gelaten. Met je vingers kun je niet alleen objecten in de game verslepen of besturen, je kunt het touchscreen ook goed gebruiken om zelf gemaakte objecten in elkaar te zetten.

Daarnaast is er (in tegenstelling tot de PSP versie) dit keer wel een multiplayer mode. Met vier spelers kun je in de online co-op gezamenlijk door levels heen ploegen. Ook zijn er minigames die je door middel van multi-touch tegen de persoon naast je in de trein kunt spelen.

Alle tools die je in LittleBigPlanet 2 had voor het creƫren van levels, zijn dus ook beschikbaar in de PS Vita versie. Daar horen ook de kostuums bij natuurlijk en zo kunnen de kostuums van je Sackboy uitgewisseld worden tussen de PlayStation 3 en PS Vita. Kortom, genoeg creativiteit in LittleBigPlanet PS Vita. De mensen die echter wat minder creatief zijn kunnen uiteraard altijd nog content binnenslepen die door andere users is gemaakt. Dit zal op je Vita zowel mogelijk zijn via 3G en Wifi.

LittleBigPlanet PS Vita wordt dit keer niet ontwikkeld door Media Molecule, maar door de studio’s Double Eleven en Tarsier Studios. Is het hen gelukt om van het vierde deel net zo’n feest te maken?

Ontwikkelaar: Double Eleven en Tarsier Studios
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PS Vita

LittleBigPlanet PS Vita Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch