Menu Premium
Loading...

LittleBigPlanet Karting Review

11/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover. De volgende kart game komt uit en dit keer is het een samenwerking tussen LittleBigPlanet en ModNation Racers, waarin jij als Sackboy alles kunt veranderen aan jezelf en je kart. De vraag blijft of de makers ook wat hadden moeten veranderen aan de game. Martin en Steven vertellen je dat in de LittleBigPlanet Karting Review.

LittleBigPlanet en ModNation stonden bekend om hun user-generated content en samen gaan ze een nieuw avontuur aan. Waar je normaal vast zit aan de characters en levels die de makers hebben gemaakt, kun je in deze game ook zelf je karakters en racelevels maken en delen. Daar komt dus bij dat je ook parcours van andere spelers kunt spelen en er zo een wereld aan mogelijkheden voor je open gaat. Het verschil met de platformversie van LittleBigPlanet is dat je nu geen dagen werkt aan een kort level, maar in korte tijd enorm vette racelevels kunt maken.

Geen enkele kart game is compleet zonder wapens en ook in LittleBigPlanet Karting kun je wapens oppakken om je tegenstanders tegen te werken. Dit keer niet door paddenstoelen, maar door felgekleurde wapens die je verder moeten helpen in de race. Zo krijg je hulp door bommen, raketten, stroom en enorme bokshandschoenen om je vijanden achter je te laten. Hierdoor wordt geluk een belangrijk deel in de game. De eerste plaats is mooi, maar met een enkele klap kun je zo achteraan in de rij staan op weg naar de finish.

Kart games zijn in veel gevallen maar een korte tijd leuk. Mario Kart heeft wel een mooie succesvolle reeks. Is LittleBigPlanet Karting een waardige opvolger of gaat de goede oude loodgieter er vandoor als nummer 1? Je komt er achter in deze LittleBigPlanet Karting Review met Martin en Steven.

Ontwikkelaars: United Front Games en Media Molecule
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PlayStation 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch