Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Like a Dragon: Infinite Wealth Premium Review

23/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor onze Japanse hobby: de maffe games van Ryu Ga Gotoku Studio spelen. Er is een nieuw deel verschenen: Like a Dragon: Infinite Wealth. Je kunt die franchise misschien niche noemen, maar als er een launch is, dan is het bij Gamekings altijd knokken wie de review mogen doen. Daan en Jelle waren ditmaal de gelukkigen. Koos zette zich bij de beide heren aan de desk en vroeg hen naar hun spelervaring van een week lang gamen. Dit is de Like a Dragon: Infinite Wealth Premium review.

Like a Dragon: Infinite Wealth review: Hoe verzinnen ze het toch?

Like a Dragon: Infinite Wealth is zoals we hier boven al aangaven een action-RPG ontwikkeld door Ryu Ga Gotoku Studio. Het spel komt uit op de PS4, PS5, PC, Xbox One en Xbox Series X/S. Het is het negende deel uit de Like a Dragon-serie en een direct vervolg op Yakuza: Like a Dragon uit 2020 en de spin-offtitel Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name uit 2023. In Infinite Wealth kruip je in de rol van Ichiban Kasuga, de main character in Yakuza: Like a Dragon en Kazuma Kiryu, de oorspronkelijke hoofdpersoon van de serie. De game speelt zich voor een groot deel af in de allereerste locatie van de franchise buiten Japan, Hawaii. Als Kasuga en Kiryu werk je samen om de moeder van de eerste op Hawaï te vinden, terwijl de laatste worstelt om te overleven met kanker. Zware kost dus.

Is dit spel geschikt voor iedereen?

Daan en Jelle sloten zich elke dag na werktijd op om de beide Japanse helden bij te staan in hun queeste. De Like a Dragon-games volgen zich momenteel in rap tempo op. Is er dan nog wel sprake van enige vorm van verrassing en innovatie? Of treedt er een bepaalde vorm van vermoeidheid op? Het antwoord krijg je in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch