Menu Premium
Loading...

Lightning Returns: Final Fantasy XIII Review

01/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag zitten Skate en Steven klaar voor het derde deel van het dertiende deel van de Final Fantasy-serie, snap je het nog? Lightning Returns: Final Fantasy XIII heet de game en volgt voor de derde keer dame met roze haar: Lightning. Zijn Skate en Steven nog steeds gecharmeerd van deze chick? Je hoort het van ze in de Lightning Returns: Final Fantasy XIII review.

In deze game heb je zeven dagen de tijd om zoveel mogelijk zielen te redden voordat de wereld vergaat. Terwijl je dit alles doet, speelt er een lang en ingewikkeld verhaal dat voortbouwt op de vorige twee delen. Lightning Returns is een J-RPG, waarin je door middel van drie verschillende outfits drie verschillende vechtstijlen krijgt. Deze outfits kan je ook aanpassen en vervangen waardoor het erg vers blijft.

Al die verschillende delen binnen de Final Fantasy-serie maken het erg ingewikkeld. Hierdoor wordt het verhaal ook niet echt overzichtelijker. Als je dan ook niet de vorige delen in dertien hebt gespeeld, is het lastig om goed te begrijpen wat eraan de hand is. Zelfs voor de doorgewinterde gamecritici zoals Steven en Skate was het lastig. De echte Final Fantasy-fans zullen hier geen moeite mee hebben en de game natuurlijk oppikken. De vraag is dan ook of deze game leuk voor de niet Final Fantasy-speler is? Wil jij hier een antwoord op? Druk dan snel op play en check deze Lightning Returns: Final Fantasy XIII review met Steven en Skate!

Ontwikkelaar: Square Enix en tri-Ace
Uitgever: Square Enix
Platform: PlayStation 3 en Xbox 360

Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch