Menu Premium
Loading...

Life is Strange Episode 1 Review

12/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een game die ouderwets point-and-click is en vooral draait om het verhaal. David en Shelly hebben de eerste episode van Life is Strange gespeeld en discussiëren over de doelgroep die deze game moet aantrekken. Shelly heeft de game eerder al in een livestream gespeeld dus het kan zijn dat je deze verhalende game al een keer voorbij zag komen. Deze game lijkt een beetje onder de radar te zijn verschenen, maar is dat wel zo eerlijk? Verdient deze game een kans? Je hoort het van David en Shelly in de Life is Strange Episode 1 Review.

Life is Strange is een nieuwe indie titel van Dontnod Studios. Dontnod is ook verantwoordelijk voor de game Remember Me. Life is Strange betreft een episodic adventure game waarin je Max Caulfield speelt, een fotografie studente die erachter komt dat ze de tijd kan beïnvloeden. Episode 1 heet Crysalis en uiteindelijk moeten er vijf delen verschijnen van de game. De eerstvolgende staat gepland voor maart 2015.

Houd jij ook zo van verhalende adventure games? Ben jij benieuwd of David en Shelly deze game kunnen waarderen? Check dan snel het item en laat in de comments achter wat jij vindt van dit episodische avontuur!

Ontwikkelaar: Dontnod Entertainment
Uitgever: Square Enix
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 en Xbox 360

Life is Strange Episode 1 Review

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch