Menu Premium
Loading...

Life is Strange: Before the Storm Episode 1 Review

05/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Life is Strange is terug. De game die wordt gekenmerkt door de episodische content oogstte in 2015 opvallend veel lof. opvallend, omdat het het thema, de personages en de setting niet per se stroken met wat het gros van de gamers graag zien. Wanneer je de verschillende reviews van het eerste seizoen van Life is Strange hebt gezien op Gamekings.tv, weet je dat zowel Shelly als Skate de game konden waarderen. Nu zit het duo klaar om het tweede seizoen van de serie te bespreken. Overigens was er lang speculatie over de vraag of er wel een tweede seizoen zou komen. De aankondiging vanuit Ubisoft bleef lang uit en daarom begonnen fans te vrezen dat het bij één seizoen zou blijven. Gelukkig kan men nu eindelijk aan de slag met de eerste episode. Check nu de Life is Strange: Before the Storm Episode 1 Review!

Overleven Shelly en Skate de struggles?

Life is Strange wordt uitgegeven door Square Enix. Ontwikkelaar Dontnod Entertainment is een relatief onbekende naam, maar heeft met het eerste seizoen van Life is Strange aan bekendheid gewonnen. In het eerste seizoen diende de speler zich met Max Caulfield een weg te banen door de velen struggles die voor een tiener meisje niets minder dan alledaags zijn. Echter doe je de game te kort wanneer je roept dat Life is Strange een veredelde soapserie is. Dit zal ook een van de redenen zijn waarom een Gamekings-veteraan als Skate de franchise kan waarderen. Verder vielen mensen bij Life is Strange niet over de episodische content. Bij een game als Hitman viel dit een stuk minder goed bij de doelgroep. Wellicht dat de opzet van de game simpelweg beter geschikt is voor distributie in meerdere fases.

Wat is jullie mening over Life is Strange? Hebben jullie het eerste seizoen gespeeld? Zo ja, heb je zin in het tweede seizoen? Laat je horen in de comments onder deze Life is Strange: Before the Storm Episode 1 Review!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch