Menu Premium
Loading...

Life is Strange: Before the Storm Episode 1 Review

Google Plus Richard 'Skate' Simon
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
05/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Life is Strange is terug. De game die wordt gekenmerkt door de episodische content oogstte in 2015 opvallend veel lof. opvallend, omdat het het thema, de personages en de setting niet per se stroken met wat het gros van de gamers graag zien. Wanneer je de verschillende reviews van het eerste seizoen van Life is Strange hebt gezien op Gamekings.tv, weet je dat zowel Shelly als Skate de game konden waarderen. Nu zit het duo klaar om het tweede seizoen van de serie te bespreken. Overigens was er lang speculatie over de vraag of er wel een tweede seizoen zou komen. De aankondiging vanuit Ubisoft bleef lang uit en daarom begonnen fans te vrezen dat het bij één seizoen zou blijven. Gelukkig kan men nu eindelijk aan de slag met de eerste episode. Check nu de Life is Strange: Before the Storm Episode 1 Review!

Overleven Shelly en Skate de struggles?

Life is Strange wordt uitgegeven door Square Enix. Ontwikkelaar Dontnod Entertainment is een relatief onbekende naam, maar heeft met het eerste seizoen van Life is Strange aan bekendheid gewonnen. In het eerste seizoen diende de speler zich met Max Caulfield een weg te banen door de velen struggles die voor een tiener meisje niets minder dan alledaags zijn. Echter doe je de game te kort wanneer je roept dat Life is Strange een veredelde soapserie is. Dit zal ook een van de redenen zijn waarom een Gamekings-veteraan als Skate de franchise kan waarderen. Verder vielen mensen bij Life is Strange niet over de episodische content. Bij een game als Hitman viel dit een stuk minder goed bij de doelgroep. Wellicht dat de opzet van de game simpelweg beter geschikt is voor distributie in meerdere fases.

Wat is jullie mening over Life is Strange? Hebben jullie het eerste seizoen gespeeld? Zo ja, heb je zin in het tweede seizoen? Laat je horen in de comments onder deze Life is Strange: Before the Storm Episode 1 Review!

 

Loading...
 • Frank van Doorn

  Goede review skate en Shelly

  • Daniel Wesselink

   Gaat deze review over 1 episode of de hele game ?

   • Frank van Doorn

    Over episode 1. Dus niet het hele seizoen die is andere 2 episodes zijn nog niet beschikbaar. Zit nu episode 1 season1 te spelen vind het vrij saai

    • Daniel Wesselink

     Word wel beter 🙂

   • Kid MMXV

    Ep1. Komt in deze review meerdere keren naar voren en het staat ook in de beschrijving.

  • Ossies Power

   Ga je mond is wassen 😉 #joke

  • Sylmaron

   Geen spoilers dit keer?

 • its_charro

  Shelly…gekkie….Max is toch niet in het buitenland, ze is in Seattle. OK…ok….vanuit Nederland is dat wel het buiteland ja 😉

  • Daniel Wesselink

   Ik vind dit toffer dan de meeste teltale games 🙂

   • its_charro

    Telltale moet oppassen dat het niet teveel op elkaar gaat lijken allemaal. Ben dus erg benieuwd wat 2018 gaat brengen aangezien dan het laatste deel van The Walking Dead (zal wel meer van hetzelfde worden) en Wolf Among Us 2 uit gaan komen.

 • Nipponsei

  Jelle Kunst is Strange: Episode 1

 • Bridgeman

  Misschien was het interessant geweest om te vermelden dat deze “game” gemaakt is door een andere studio dan het origineel. Het origineel was van Dontnod, en deze van Deck Nine. Dus een verschil in kwaliteit zou je daar op kunnen afrekenen. Dontnod is ook nog bezig met een Life is Strange 2 blijkbaar, met een compleet nieuwe setting en een nieuwe cast.

  • Soulreaver

   Als je goed had geluisterd dan werd er gezegd dat de game door een andere studio is gemaakt.

   • Bridgeman

    Dat heb ik dan even gemist, excuus

 • Henkjan Greeters

  Wat vonden jullie van de voice acting?

 • Soulreaver

  Over de game, ik heb Shelly hem zien spelen (laatste uur ofso) tijdens haar stream en had was wel een behoorlijke cringefest moet ik zeggen, maar ja ik ben dan ook niet de doelgroep denk ik :p

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord