Menu Premium
Loading...

Life is Strange 2 episode 5 Review: een emotionele rollercoaster

12/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om episode 5 van Life is Strange 2 te bespreken. Sinds 3 december kunnen mensen op de PC, PlayStation 4 en Xbox One aan de slag met het laatste deel van Life is Strange 2. Skate heeft de episode uitgespeeld en bespreekt samen met JJ het verloop en de gameplay.

Het einde van Life is Strange 2

Een einde met zeven mogelijke endings. Zoveel kan er dus gebeuren tussen het moment dat je de game opstart en het moment dat je aan het einde bent van episode 5. En dat is behoorlijk wat. Elke beweging en elke beslissing kan belangrijk zijn voor het einde, zoveel positief als negatief. De beslissingen die jij maakt zijn essentieel als het gaat om wat voor einde je krijgt. We gaan ze hier natuurlijk niet stuk voor stuk bespreken. Alleen daar zou je namelijk al een heel boek over kunnen schrijven. En nee, er zitten wat dat betreft ook geen spoilers in dit item. Don’t worry.

Episode 5

Dat het een emotionele rollercoaster is, mag inmiddels wel duidelijk zijn. Sterker nog: de game speelt er op in. Iedereen die geen fan is van een verhalende game waarin actie gelimiteerd is en waarin alle beslissingen vooral op het gebied van gesprekken zijn: deze game is niet voor jou. Ook al kan proberen geen kwaad natuurlijk.

Het verhaal focust zich op de Diaz-broers, Sean en Daniel. Sean is de oudere van de twee en je zult dan ook merken dat hij de rol van beschermer in deze game vaak op zich neemt. En feit is ook dat het weinig tot geen nu heeft om deze game te gaan spelen als je de eerste vier episodes niet hebt gespeeld. Maar goed, dat lijkt logisch. Je gaat ook niet bij episode 5 van The Mandalorian beginnen. Maar is de game de moeite waard, zelfs voor mensen die er nog niet aan begonnen zijn? Skate en JJ bespreken het.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch