Menu Premium
Loading...

LG UltraGear 38GN950 & 27GN950 Review

21/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elke gamer weet het, een goed scherm is het halve werk. De game kan nog zo mooi, de hardware nog zo krachtig, als je een flut monitor of beeldscherm hebt, dan doet dit er allemaal niet toe. LG stuurde ons deze week hun twee gaming monitoren uit hun topsegment: de 38GN950 en de 27GN950.

Het wisselen van scherm verloopt vaak in tijdperken. Van de dikke TV naar een plat scherm was een ding. Led was een ding. Digitale TV was een ding. Allemaal momenten waarop veel mensen besluiten over te stappen op een meer ‘bijdetijds model’. Momenteel bevinden we ons weer in zo’n transitie periode. 4K wordt echt mainstream en de next gen consoles en de huidige PC configuraties schreeuwen om krachtiger monitoren die de spelervaring echt naar een hoger pijl kunnen trekken. De Ultrawide monitor is zo’n vooruitgang. Althans dat beweert producent LG. En dan gaan we dat checken ook.

Wat zijn de voordelen van ultrawide monitoren

Koos en Skate hebben twee modellen mogen testen: de LG UltraGear 38GN950 & 27GN950. Zoals je weet zijn Koos en Skate mannen. Althans, daar gaan we op de redactie wel vanuit. Groot en wijd is dus altijd een pluspunt. En op de looks zal niemand ook wat aan te merken hebben. Het zijn mooie en stoere monitoren. Maar dat zijn die van de concurrentie ook. Ultrawide is de standaard op dit moment. Elke monitor producent pocht met hun versies. De belangrijkste vraag is echter wat Ultrawide nu echt voor je betekent als je games speelt.

LG UltraGear 38GN950 of de LG Ultra Gear 27GN950, waar gaan de twee voor?

Koos en Skate nemen in deze uitgebreide review alles pro’s en con’s door. Ze leggen aan de hand van hun eigen ervaring uit wat een ultrawide voor hun spelervaring doet. En zoals altijd verschillen de smaken dan. Feit is dat je na het kijken van deze video weet wat een uber brede monitor voor jou kan doen. Mag je zelf beslissen of je jouw spaarvarkentje stuk slaat. En wat betreft de twee modellen die we in dit item tonen. Die moeten weer terug. We werken en spelen gewoon weer op een basis modelletje. Life is a bitch sometimes.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch