Menu Premium
Loading...

Aan de slag met de LG DFP5, DFP8 & DFP9 earbuds

12/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn behoorlijke hardware freaks op de redactie. JJ moet goed oppassen als er een nieuwe stuk gear op kantoor binnen komt, want even niet kijken en het is weg. Meegenomen door een redactielid wat het apparaat in kwestie wil uitproberen. Muziek is een andere liefde. Als die twee passies bij elkaar komen, dan weet je dat we getriggered raken. We kregen onlangs meerdere Wireless earbuds van LG in huis. Te weten de DFP7, DFP8 en de DFP9. Als je tegenwoordig een draadje aan je headset hebt hangen, ben je sukkel. Earbuds zie je steeds meer om je heen. Wat maakt dit soort oordopjes zo gewild? En is de audio net zo goed als bij de bekabelde broers en zusters? En heb je er als gamer ook wat aan? Of is alleen fijn voor het beluisteren van muziek en films? Je gaat het allemaal horen en zien in deze video over de earbuds van LG.

De LG DFP5, DFP8 en DFP9 earbuds

Natuurlijk gaan we bekijken welke set earbuds van de LG DFP5, DFP8 en DFP9 we het beste vinden? Dat hoort erbij in dit soort items. Maar ons gaat het vooral om de functionaliteit, draagcomfort en of je er als gamer ook wat aan hebt? Bestaat er een groot verschil tussen de drie types? Noise-cancelling is vandaag de dag een must. Jezelf even helemaal afsluiten van de wereld zodat je het krijsende kind van de buren niet meer hoeft aan te horen. Werkt de noise-cancelling functie goed op alle drie de earbuds? De UV-oordopjes schijnen zichzelf te reinigen door middel van UVnano-technologie, maar merkten Jelle & Koos daar ook wat van?

Wat is precies een fijne en goede earbud?

Hoe was het geluid bij games, en bij het verzorgen van een video productie? Of zijn ze alleen geschikt voor muziek buiten? En wat als je een muts draagt. Zitten de earbuds dan nog wel comfortabel? Je gaat het allemaal zien en horen in deze video over de de LG DFP5, DFP8 en DFP9 earbuds.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch