Menu Premium
Loading...

Let’s Play Transference: “Sluit jezelf af in een bubbel en ontrafel het mysterie”

09/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yo, yo, yo! Het is alweer een tijdje geleden dat wij een Let’s Play van een VR game hebben gedaan. We hebben de PlayStation VR uit de kast gehaald, en gelukkig zat er nog net geen dikke laag stof op. Ubisoft is namelijk met een gloednieuwe VR game uitgekomen, Transference. Niemand minder dan Frodo van The Lord of the Rings, Elijah Wood, heeft ook een grote invloed gehad op dit spel. Gaan Koos en David genieten van deze psychologische thriller of gaat dit een complete flop worden? Kijk snel naar het item Let’s Play Transference: “Sluit jezelf af in een bubbel en ontrafel het mysterie”.

Geen één familie is perfect

Het verhaal speelt zich af in een simulatie gemaakt door de wetenschapper Raymond. In het spel ga je door middel van verschillende perspectieven kijken naar de verschillende issues die binnen de familie spelen. Je moet er achter gaan komen hoe de familie kan ontkomen aan hun problemen. Het spel is heel netjes uitgewerkt, je krijgt het gevoel alsof je in een speelfilm aan het spelen bent. De real-life cutscenes en de pakkende webcam video’s trekken je compleet het verhaal in.

Puzzels en enge locaties in Transference

Tijdens het spelen van dit spel krijg je vaak te maken met verschillende soorten puzzels. Deze puzzels zijn bijvoorbeeld op te lossen door hints te gebruiken, die je uit videologs kunt halen. Deze videologs liggen dan weer verspreid in verschillende kamers. Gelukkig zit het spel niet vol met enge jumpscares, maar de sfeer zelf zit er verschrikkelijk goed in. Vooral het gebruik van de VR-bril heeft een positief effect op je speelervaring. Het geluid, de real-life beelden en de creepy omgeving maken deze game echt af. Voor de liefhebbers van het thriller genre en voor de eigenaren van een VR-bril, raden we deze game zeker aan. Wat vinden jullie na het bekijken van deze Let’s Play van deze game? Zijn jullie onder de indruk? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch