Menu Premium
Loading...

Let’s Sing 2019: “Laten we maar eens gaan zingen met z’n allen”

06/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Let’s Sing 2019, een karaoke kloon voor je console? Ja, karaoke voor je console. Mocht je nou heel je leven onder een rots hebben geleefd en niet bewust zijn van de 80.000 clones van karaoke voor de consoles, dan vrees ik voor je eerste ervaring met Let’s Sing 2019 en de Gamekings heren. We hebben namelijk Daan, Koos en Jelle aan tafel geschoven om oude classics te gaan zingen. Natuurlijk gaat het niet altijd even vlekkeloos, maar het is zeker een item waar je gegarandeerd van gaat lachen.

Everyone can join!

Dit is een van de slogans van Let’s Sing 2019. Je kunt namelijk gebruik maken van een headset op je controller om mee te zingen, USB microfoons en zelfs je eigen telefoon. Ja, je hoorde het goed, je eigen fucking telefoon. Wat een tijd om in te leven zeg. Je gaat gewoon heel makkelijk naar de App store, installeert de Let’s Sing app en zorgt ervoor dat je op hetzelfde netwerk zit als je console. Als je eindelijk je WiFi wachtwoord hebt gevonden kun je aan de slag met Let’s Sing 2019. Dus geen losse USB microfoons meer, maar of we hier nou blij mee moeten zijn… De app werkt niet geweldig op elke telefoon en dat is te zien in dit item.

Klassiekers

Natuurlijk heb je ook bij Let’s Sing 2019 weer de keuze uit gouden ouwe klassiekers. Dus jam lekker mee op: Bonnie Tyler – Total Eclipse of The Heart, Debbie Harry – Heart of Glass en nog veel meer oude stoffige klassiekers om van te genieten.  Het beste wat je kan doen met Let’s Sing 2019 is je maten verzamelen en verkoelde biertjes openen en keihard Barbie girl meezingen van Aqua; wat wil een mens nog meer. Dus voor je dosis valse noten ben je vandaag bij Gamekings aan het juiste adres.

Let’s Sing 2019 is nu beschikbaar voor de PlayStation 4 en de Nintendo Switch.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch