Menu Premium
Loading...

Let’s Play Zelda: Breath of the Wild – The Champions’ Ballad DLC

17/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is samen met Super Mario Odyssey het pronkstuk van Nintendo dit jaar. Aan het begin van het jaar heb je wellicht in de review gezien dat ook wij van Gamekings te spreken waren over de meest recente Zelda-game. De game biedt, naast een hoogwaardige kwaliteit-standaard, ook bergen aan content. Helaas komt er aan alles een eind, zo ook aan de avonturen in Breath of the Wild. Gelukkig komt Nintendo met meer content. In juli konden we al aan de slag met The Master Trials. Op de valreep brengt Nintendo dit jaar een groter DLC-pakket voor Breath of the Wild uit: The Champions’ Ballad. Kevin en Shelly gaan er in deze let’s play mee aan de slag. Check nu Let’s Play Zelda: Breath of the Wild – The Champions’ Ballad DLC!

Kevin en Shelly dolblij met The Champions’ Ballad

Het is algemeen bekend dat Shelly en Kevin op de redactie de grootste liefhebbers van Nintendo zijn. Beide presentatoren hebben de Nintendo Switch bij de release gehaald. Ze hebben dik negen maanden na de release van de Nintendo hybride console geen spijt van hun aankoop. Hier zijn games als Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild debet aan. In deze let’s play gaan Shelly en Kevin aan de slag met The Champions’ Ballad. Na honderden uren Breath of the Wild voelen ze zich als een vis in het water in deze let’s play. Zo stappen ze op de inmiddels bekende Master Cycle Zero, wat de nodige hilariteit oplevert.

Hebben jullie The Legend of Zelda: Breath of the Wild gecheckt? Ben je toe aan nieuwe DLC? Gaan jullie The Champions’ Ballad spelen? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play Zelda: Breath of the Wild – The Champions’ Ballad DLC met Kevin en Shelly!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch