Menu Premium
Loading...

Let’s Play Wolfenstein II: The New Colossus – No More Nazi’s

25/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag kwam er een heel speciaal pakketje binnen, het was de Wolfenstein II special edition. Het is een hele speciale special edition, want hij bevat een namelijke een B.J. action figure. Skate gaat deze special edition voor jullie unboxen, ondanks dat hij nauwelijks geslapen heeft en vroeg op moest. Na deze unboxing nemen Koos en Skate je mee in de eerste uren van de game. Dit en meer zie je in deze “Let’s play Wolfenstein II: The New Colossus”.

Wolfenstein II: The New Colossus Collector’s Edition

We hebben het een tijdje geleden gehad over verschillende special editions in het item genaamd “Special: JJ en Shelly smijten Special Editions in het rond“. Maar de collectors edition van Wolfenstein II: The New Colossus is een hele speciale.  Maar wat zit er allemaal in de grote rode doos van Bethesda? Dat laten Skate en Koos je zien in dit item.

Wat natuurlijk bij een goede special edition zit is de game zelf. Dit is bij Wolfenstein II: The New Colossus, ook het geval. Koos wil de game meteen spelen en laat je zien wat je allemaal kan verwachten van de eerste uren in de nieuwe Wolfenstein. Een hoop emotionele en schokkende momenten komen voorbij in de opening van deze game. Een moment met B.J. zijn trouwste vriend, knallen in een rolstoel en een strenge duitse chick. Het komt allemaal langs in deze Let’s Play.

Maar wat vind jij van deze collectors edition? En wat vind je van de eerste uren in deze game? Vertel het in de comments en geniet van dit extra lange item genaamd “Let’s play Wolfenstein II: The New Colossus”.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch