Menu Premium
Loading...

Let’s Play Wolfenstein Cyberpilot: Nazi’s knallen in virtual reality!

13/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

VR! Een game als Wolfenstein Cyberpilot is geschikt voor een Let’s Play. De vraag is echter of het ook geschikt is voor VR? Koos en Jelle gaan het voor je uitzoeken en delen na iets meer dan een halfuur hun bevindingen. Tenminste, als Jelle klaar is met zijn persoonlijke voorkeuren. Enjoy!

Wolfenstein Cyberpilot een prequel van Youngblood

De game vindt 20 jaar na The New Colossus en vlak voor de gebeurtenissen in Youngblood plaats. Cyberpilot is dus een prequel en een sequel tegelijkertijd. De game is alleen te spelen met een VR-bril en focust zich, vanzelfsprekend, op Nazi’s elimineren. Jelle en Koos gaan in deze game als een combat android aan de slag. De twist is dat de combat android gemaakt is door de Nazi’s, maar je bent geherprogrammeerd door The Resistance. Je gebruikt in de game dus de wapens van de Nazi’s om Nazi’s te doden. Hoe vet is dat! Qua verhaallijn zal het echter niet noodzakelijk zijn om deze game na The New Colossus en voor Youngblood te spelen.

Geschikt voor VR?

Op deze vraag krijg je aan het einde van het item natuurlijk antwoord. Vanzelfsprekend bij een VR-game doe je alles in first person. Omdat Wolfenstein natuurlijk een first person shooter is, is dit in ieder geval geen grote stijlbreuk met de games hiervoor en de game die nog komen gaat. De game is verder speciaal gemaakt en afgestemd op VR. Tevens is de moeilijkheidsgraad niet heel hoog. De game is dus makkelijk onder de knie te krijgen, waarna je lekker los kan gaan op Nazi’s. Voor het antwoord op de vraag of de game geschikt is voor VR en of je deze game als Wolfenstein-liefhebber niet mag overslaan: check het item!

Hebben jullie een VR-bril in huis? Hoe denken jullie dat dit soort games aanvoelen met een VR-bril? Sla je deze game over of ben je van plan de game een kans te geven? Share het in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch