Menu Premium
Loading...

Premium: Let’s Play The Sims 4: Shelly en Boris hun optrekje

23/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo nu en dan ploft er een game op de Gamekings-deurmat waarbij het massale enthousiasme op de redactie uitblijft. Toch is er altijd wel iemand te vinden die dit ‘weeskindje’ een warm welkom gunt. In het geval van The Sims 4 was dat Shelly. Zij heeft de game een kans gegeven, mede ook omdat ze zich in het verleden best vermaakt heeft met The Sims-serie. Samen met Boris is ze de Gamekings-studio ingedoken om de game onder handen te nemen. Laatstgenoemde is iets minder enthousiast over The Sims 4, maar schroomt niet om zijn commentaar te geven op de levenskeuzes van Shelly. Benieuwd waar dit op uitloopt? Check nu Premium: Let’s Play The Sims 4: Shelly en Boris hun optrekje!

Shelly met haar huisgenoten in The Sims 4

Bij iedere The Sims-game krijg je, alvorens je begint aan je digitale leven, een uitgebreide character creation tool voorgeschoteld. Ook Boris en Shelly duiken hier in deze let’s play in. Shelly besluit haarzelf en haar huisgenoten na te maken en in The Sims 4 een digitaal leven te gunnen. Nadat het duo klaar is met het creëren van hun personages, duiken ze de diepte in. Zo wordt de digitale variant van Shelly onderworpen aan een plastest. Hieruit blijkt dat het wel degelijk mogelijk is om als vrouw staand te plassen. Verder probeert Shelly haarzelf in leven te houden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, met de vele gevaren die deze titel ‘rijk’ is.

Shelly en Boris gaan kijken of de game ook op de console goed werkt. Overigens schuift ook Steven op de valreep nog even aan. Wat is jullie mening over The Sims 4? Zijn jullie bekend met de serie? Zo ja, spelen jullie nog weleens een game uit de franchise van EA? Laat je horen in de comments onder deze Premium: Let’s Play The Sims 4: Shelly en Boris hun optrekje!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch