Menu Premium
Loading...

The King of Fighters XV Let’s Play: ‘Old school meppen’

26/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de aankondiging van Street Fighter 6 afgelopen week is het tijd voor een nog een, hopelijk, keiharde fighting game. Jelle en Koos gaan de virtuele degens kruisen in The King of Fighters XV. Het betreft een klassieke arcade game die je misschien wel kunt vinden in Blast Galaxy, die inmiddels al weer toe is aan het vijftiende deel. Je kunt het spelen op de PS4, PS5, Xbox Series X en Series S en de PC. En op één van die consoles gaan wij het spelen. Wat vinden we ervan? Wat is onze eerste indruk? Daar ga je allemaal achter komen in deze Let’s Play van The King of Fighters XV. 

Wat is onze eerste indruk van de game?

Dit is alweer het 15e deel van de game. Time flies when you’re having fun. Jelle en Koos checken of dit deel hen nog wat brengt. En natuurlijk checken ze wie de sterkste is. Want dat is misschien nog wel belangrijker. Bragging rights. Wat is de eerste indruk van de game? Kan het nog met de tijd mee of voelt het te ouderwets aan? Doet de game überhaupt nog wat nieuws of houdt het rigoureus vast aan het oude stramien.

Is dit beter dan Street Fighter?

Wat is onze mening over onze eerste play sessie? Hoe ziet het eruit qua grafische stijl? Voelt het ook als echt een nieuw deel? Of kun je beter de arcade game spelen? En hoe zijn de characters? Hebben ze allemaal een unieke vechtstijl? Of is het eigenlijk meer van hetzelfde? En krijgen we nu zin om verder te spelen. Of leggen we eigenlijk de game na de eerste paar potjes weg. En gaan we lekker wachten op Street Fighter 6. Je ziet en hoort het allemaal in deze Let’s Play van The King of Fighters XV. Wie is de fighting king op de redactie?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch