Menu Premium
Loading...

The Division 2 Beta Let’s Play: Heeft Ubisoft geleerd van de fouten van deel 1?

10/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds gisteren staat de closed bèta van The Division 2 online en kunnen de uitverkorenen checken hoe Ubisoft het allemaal in het nieuwe deel van een van hun jongste franchises heeft aangepakt. Daan en Koos zitten op de bank voor je klaar om de beta te spelen en er hun ongezouten mening over te uiten.

Daan is een echte The Division-fan

Vooral Daan is als Division-fan erg benieuwd hoe de game verbeterd is na het eerste deel. Het eerste deel startte erg sterk, maar werd per patch en update steeds minder. Wat apart is aangezien patches en updates zijn bedoeld om de game beter te maken. Pas na een grote ingreep kreeg het spel de kwaliteit weer terug. Maar toen was een deel van de community al vertrokken.  Daan en Koos gaan daarom eens flink knallen in de beta. In de beta kun je een enkel de Invasion missie spelen en je hebt de mogelijkheid om de Survivalist, Demolist en Sharpshooter specialisaties te unlocken.

Het probleem van de crashende bèta

Een beta is een beta en dus loopt niet altijd alles volgens plan. Op donderdag waarschuwde Ubisoft al voor grote crashes en bugs in de bèta. Je zult de game zelfs om de twee tot drie uur een keer opnieuw op moeten starten om een flinke crash te voorkomen. “We are aware of an issue where your game client will crash after an extended gameplay session”, schrijft Ubisoft. Niet leuk natuurlijk, maar het is beta en beter dat een uitgever vooraf waarschuwt dan dat je niks zegt en de shitstorm laat ontluiken.  Ook is het zo dat als je niet in de game zit en je een invite krijgt van een vriend binnen de game, de game daarna kan crashen wanneer je joint. Om dit probleem te voorkomen moet je de game eerst opstarten en de groep direct joinen terwijl je al in de game zit. Of Koos en Daan deze problemen zijn tegengekomen? Dat zie je in deze Let’s Play van The Division 2 beta.

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch