Menu Premium
Loading...

Let’s Play Super Mario Odyssey: It’s Here!

26/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! de magische datum 27 oktober ligt inmiddels achter ons. Games als Assassin’s Creed: Origins, Super Mario Odyssey en Wolfenstein II: The New Colossus zagen gister het (digitale) levenslicht. Zodoende komen we nu handen tekort om aan alle topgames toe te komen. Voor sommigen is het kiezen geblazen. Hun smaak is breed en dus willen ze aan de slag met alle drie deze titels. Voor Kevin geldt dit niet. De nieuwbakken techman heeft op de redactie al ver voor de release duidelijk gemaakt dat Super Mario Odyssey zijn prooi is. Kevin is een Nintendo-fanaat van het eerst uur en dus staat hij te springen om aan de slag te gaan met de nieuwe Mario  Check nu deze deze Let’s Play Super Mario Odyssey: It’s Here!

Kevin in zijn nopjes met Super Mario Odyssey

Deze nieuwe Nintendo-titel is de eerste échte Mario-game voor de Nintendo Switch. Kijkend naar zijn fameuze voorgangers Super Mario Sunshine, Super Mario Galaxy 1 & 2 en Super Mario 64, is het niet vreemd dat de verwachtingen voor Odyssey hooggespannen zijn. De Wii U miste een Mario-game van dit kaliber en dus zijn meer dan ooit alle ogen gericht op deze nieuwe Super Mario. Zoals gezegd krijst Kevin al weken de redactie bij elkaar wanneer de naam van deze nieuwe Nintendo Switch-titel de revue passeert. Koos is niet zo’n gigantisch Nintendo-fan als Kevin. Hij is dan ook iets terughoudender. In dat kader is de basis voor een toffe Let’s Play solide. Check nu deze  Let’s Play Super Mario Odyssey: It’s Here!

Zijn jullie net zo hyped voor Super Mario Odyssey als Kevin? Heb je de game inmiddels in huis? Wie van jullie heeft een Nintendo Switch gekocht naar aanleiding van deze grote Nintendo-release? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play Super Mario Odyssey: It’s Here!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch