Menu Premium
Loading...

Let’s Play Super Mario Maker 2: Boris waagt zich aan de levels van Emiel

14/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een uitdaging! In deze Let’s Play gaat Boris zich in Super Mario Maker 2 wagen aan de zelfgemaakte levels van Emiel. Emiel heeft twee levels voor Boris klaarstaan in de nieuwste versie van Mario Maker en Boris heeft besloten deze uitdaging aan te gaan. Voor Emiel is het ook een beetje revanche voor vroeger. Boris is geen verfijnd Mario-speler en dus is dit de perfecte manier voor Emiel om hem terug te pakken. Of dit voor Boris allemaal goed afloopt zie je in het item!

De essentie van Mario Maker 2

Bouwen en sharen! Dat is zo’n beetje waar deze game voor is gemaakt. Net zoals in de eerste Mario Maker kun je in Mario Maker 2 na hartenlust je eigen levels maken, compleet naar jouw smaak. Dit kan heel eenvoudig, maar ook zeer uitgebreid. Je kunt, mocht je er tijd in willen steken, makkelijk een uur aan het bouwen zijn zonder dat je level af is. Als je level dan eindelijk klaar is, kun je hem speelbaar maken voor andere gebruikers. Dit werkt ook vice versa. Jij kunt ook levels van andere gamers spelen en zo nieuwe uitdagingen aangaan. Zo was er laatst nog iemand die een 3D-doolhoflevel heeft gemaakt voor andere mensen en daar fantastische reacties op kreeg. Voor veel mensen is het dus niet alleen een game, maar ook een manier om hun creativiteit tot uiting te laten komen. Vet!

Rainy Forest!

Dat is zoals het eerste zelfgecreëerde level van Emiel heet. De eerste keer dan Boris doodgaat laat niet heel lang op zich wachten. Gaandeweg het item komt Boris echter beter in vorm en begint hij de levels van Emiel beter onder de knie te krijgen. Hoeveel levels Boris uitspeelt zie je natuurlijk in het item!

Wat vindt je van Mario Maker 2? Maak je zelf veel levels en steek je daar veel tijd in of schrikt het je juist af om de game te spelen? Of speel je liever de levels van andere mensen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch