Menu Premium
Loading...

Let’s Play Starlink: Battle for Atlas: “Ruimte-bandieten verrot slaan”

23/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben vroeger allemaal wel eens gespeeld met ruimteschepen, vliegtuigen en ander speelgoed. Het enige wat we toen nodig hadden was onze fantasie om epische gevechten te voeren in onze eigen vertrouwde woonkamer. Tegenwoordig is alles digitaal en online. Kunnen we niet terug gaan naar die goede oude tijd? Misschien dat Starlink: Battle for Atlas een beetje nostalgie in onze leven kan brengen.

Red Atlas van de gemene Grax

Het verhaal speelt zich af in het Atlas sterrenstelsel. Maar wat is een actiespel nou zonder een beetje conflict? Grax, de leider van de ‘Forgotten Legion’ is namelijk helemaal geobsedeerd door een uitgeroeid volk genaamd ‘The Wardens’. The Wardens hebben heel veel van hun oude technologieën en wijsheden achtergelaten op verschillende planeten in het Atlas sterrenstelsel. Grax wil deze technologie natuurlijk gebruiken voor zijn eigen legioen, om vervolgens alle planeten te veroveren. Het is dus aan jou om daar een stokje voor te steken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. In je eentje kan jij de machtige Grax en de Forgotten Legion natuurlijk niet aan. Daarom moet jij door het sterrenstelsel afreizen om verschillende groeperingen te verenigen, om zo het kwaad dat Atlas bedreigt te bestrijden.

Customize jouw eigen Starship!

Je kent het concept misschien wel van Amiibo of Skylanders. Met het zogeheten ‘toys-to-life’ aspect kunnen spelers in Starlink: Battle for Atlas het ruimteschip van hun dromen bouwen met verschillende losse onderdelen. Spelers kunnen uit een groot arsenaal van vleugels, rompen, wapens en piloten kiezen om zo de ideale compositie te maken voor verschillende ruimtemissies. Vervolgens sluit je je modulaire speelgoed aan op je controller en zie je het direct tot leven komen in het spel. Experimenteer met je zelfgemaakte ruimteschip in realtime terwijl je speelt. Het concept klinkt super tof, maar gaat dit ook in praktijk goed werken?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch