Menu Premium
Loading...

Let’s Play Sonic Forces: Eindelijk weer een sterke Sonic Game?

18/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven en Emiel zijn de studio ingedoken voor een nieuwe let’s play. Zoals je ziet hebben de heren zich voor de gelegenheid een Sonic-hoofddeksel aangemeten. Zodoende gaan de twee lelijkste Sonic-cosplayers aller tijden aan de slag met Sonic Forces. Zowel Emiel als Steven hebben vroeger op de Dreamcast veel Sonic gespeeld. Hun liefde voor de klassieke game-serie, alsmede de personages, is groot. Helaas moeten beide heren toegeven dat niet alle Sonic-games die de afgelopen jaren zijn uitgekomen even goed waren. Binnenkort komt Sonic Forces uit en de hoop leeft dat deze game het oude Sonic-gevoel weer terugbrengt. Benieuwd naar de verrichtingen van de heren? Check nu deze Let’s Play Sonic Forces: Eindelijk weer een sterke Sonic Game?

“Het is net even wat minder smooth”

Sonic Forces komt 7 november uit voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, XBOX One en PC. Aan platformen dus geen gebrek voor deze nieuwe Sonic-game. Sonic Forces onderscheidt zich van zijn voorgangers door een mix van 2D en 3D gameplay. Er is een modus waarin je als speler de moderne Sonic onder handen kan nemen. Dit brengt 3D-gameplay met zich mee. Veel fans van het eerste uur zijn logischerwijs meer gecharmeerd van de klassieke 2D Sonic gameplay.  Voordat Steven en Emiel losgaan met Sonic Forces, blikken ze terug op hun ervaringen met Sonic.

Wat zijn jullie gedachten bij Sonic Forces. Zijn jullie niet bang dat deze leuke, maar relatief kleine game ondersneeuwt te midden van al het najaarsgeweld? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play Sonic Forces: Eindelijk weer een sterke Sonic Game?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch