Menu Premium
Loading...

Let’s Play Shadow Tactics: Blade of the Shogun

15/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! Deze dinsdagmorgen wordt afgetrapt met een gloednieuwe Let’s Play. Skate en Jelle zitten klaar om weer een nieuwe game aan het Gamekings-publiek te laten zien. Ditmaal is het de beurt aan Shadow Tactics. Zoals wel vaker steken de Gamekings al spelend hun mening allerminst onder stoelen of banken. Een item waarin Jelle en Skate het middelpunt van de aandacht vormen is zelden saai en deze let’s play is daar geen uitzondering op. Een game als Shadow Tactics lijkt vooraf wellicht meer Skate zijn ding, maar ook Jelle waagt een dappere poging om de game een eerlijke kans te geven. Benieuwd naar hoe de heren het er van af brengen? Check dan deze Let’s Play Shadow Tactics: Blade of the Shogun!

Geduld geen overbodige luxe bij Shadow Tactics

Shadow Tactics: Blade of the Sogun is een game die eind vorig jaar het digitale levenslicht zag. De game kan worden omschreven als een tactisch steekspel met veel stealth-elementen. Jelle en Skate merken als relatief oude rotten op dat de game hun doet denken aan de oude Commandos en Desperados-series. Shadow Tactics: Blade of the Shogun is van Duitse Makelij. Ontwikkelaar Mimimi Productions heeft de game uiteindelijk in samenwerking met Daedelic Entertainement uitgebracht. Shadow Tactics was een behoorlijk succes, gezien de gewonnen awards. Naast dat de game werd uitgeroepen als beste Duitse game van 2016, bond de ontwikkelaar ook nog de prijs voor het beste game design aan de zegekar. Op de Gamekings redactie leeft Shadow Tactics: Blade of the Shogun niet, maar Jelle zag het pareltje laatst voorbij komen waardoor de game nu alsnog de aandacht krijgt die het verdiend.

Wat is jullie gevoel bij Shadow Tactics: Blade of the Shogun? Kunnen jullie games als deze waarderen? In het kader van differentiatie lijkt een titel als deze in ieder geval geen overbodige luxe. Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play Shadow Tactics: Blade of the Shogun!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch