Menu Premium
Loading...

Let’s Play – Shadow of The Colossus

04/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Remakes, remakes, remakes! Dit keer is Shadow of The Colossus aan de beurt. De game werd origineel in 2005 in de VS en Japan gereleased voor de Playstation 2. In 2011 kwam er een HD remaster uit op de Playstation 3. Nu is het tijd voor een Ultra HD remake voor de Playstion 4, die nu ook 60 fps op de Playstation Pro draait. Ben je benieuwd of JJ en Kevin, deze game nog in de vingers hebben? Check dan de Let´s Play – Shadow of The Colossus!

Blijft Shadow of The Colossus vet om te spelen op de PS4?

In Shadow of the Colossus speel je met Wander die op zijn trouwe ros Agro, bij JJ en Kevin beter bekend als Anouk, op zoek gaat naar gigantische monsters om een kopje kleiner te maken. Dit alles natuurlijk om zijn vriendinnetje Mono weer tot leven te wekken. Met je zwaard in de lucht vang je zonnestralen op die je weg verlichten naar de Colossi. Eenmaal aangekomen zoek je op dezelfde wijze naar zijn zwakke plek, om genadeloos toe te slaan. Of het puzzelen, klimmen, klauteren en paardrijden nog steeds interessant is in 2018, zie je in dit item!

Bluepoint Games en JAPAN Studio hebben de game pixel voor pixel van de grond af weer in elkaar geschroefd en in glimmend Ultra HD op de Playstation uitgebracht. Staat de gameplay nog steeds als een huis? Is het gegoten in een nieuw jasje? Nog steeds even vet als 13 jaar geleden? Check het in deze Let’s Play!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch