Menu Premium
Loading...

Let’s Play Sea of Thieves: “Ahoy Deck Swabbers!”

23/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Schroef je houten been aan, bindt je ooglapje voor, haal de papagaai uit zijn kooi en plant hem op je schouder en schenk vooral een goede mok rum in. Het is namelijk tijd om de zeven zeeën te bevaren op zoek naar booty! En we bedoelen gewoon schatkistjes viespeuk! Met maar liefst vier piraten is een galjoen gauw gevuld! En dus zetten Shooter Shelly, Kapitein Koos, Jolige Jelle en Koene Kevin koers in Sea of Thieves zodat ze met zijn vieren hun eerste indrukken kunnen geven. En ze doen dat dus op de manier waarop deze game het beste tot zijn recht komt: met je vrienden op de bank. Yarrr. Let’s play Sea of Thieves.

Schatzoeken, samenwerken en kielhalen in Sea of Thieves

Samenwerken is key is Sea of Thieves. De boot bestuurt zichzelf natuurlijk niet. Er moet iemand aan het roer staan, de kaart lezen en alle lekken moeten natuurlijk worden gedicht. Als je eenmaal met je schip bij de gemarkeerde X op de kaart bent aangekomen kan je elkaar in een kanon laden en het strand op schieten. Daar beuk je wat skeletten in elkaar en graaf je de schat op. En dan ben je nog niet klaar natuurlijk. De schatkist moet je inleveren voor keiharde knaken die je dan weer ruilt voor die prachtige gouden ooglap waar je dat ene oogje op hebt.

Sea of Thieves is een grote online zandbak met vooral veel, heel veel water. Het spel is ontwikkeld door het ooit zo geliefde Rare en maakt gebruik van Epic Games’ Unreal Engine 4. In 2014 is Rare begonnen met de ontwikkeling. Het doel was een “Group Shaped Narrative” te ontwikkelen. Met zijn allen je eigen verhaal maken dus. De game biedt Cross-platform play aan. Xbox gamers kunnen daardoor samen spelen met de PC masterrace dus. En ook dat hebben we ingebouwd in deze stream. Kevin en Jelle zitten achter hun PC’s terwijl Shelly en Koos de Xbox hebben aangeslingerd. Hoe speelt en hoe intrigerend is de gameplay. Dat zie je in deze eerste indruk van Sea of Thieves.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch