Menu Premium
Loading...

Let’s Play Quake Champions met Skate

12/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate is op de redactie! Zoals we van hem gewend zijn, bezorgde hij ons weer een hoop vertier. Gelukkig voor de Gamekings-kijkers komt dit ook regelmatig in videovorm naar voren. Dit item is daar een geweldig voorbeeld van. Skate gaat zich immers wagen aan Quake Champions. De game is officieel nog niet uit, maar door het lopende early acces-traject krijgen spelers toch de kans om los te gaan met de game. Zoals velen van jullie zullen weten is Skate, naast zijn werk als presentator bij Gamekings, nu ook flink aan het streamen. Na wat aanmodderen is hij een tijdje geleden begonnen met het streamen met een stream-PC. Hierdoor slingert hij steeds vaker Steam aan. Echter, de vele jaren van fanatiek gamen op de console hebben zijn tol geëist wat betreft zijn skills met muis en toetsenbord. In dit item worden deze vaardigheden op de proef gesteld. Bekijk hier hoen Skate het ervan afbrengt in deze Let’s Play Quake Champions met Skate!

“De tering hé!”

Op geheel eigen wijze neemt Skate plaats in de studio om Quake Champions te spelen. Ondanks dat ‘The Great One’ over het algemeen bekend staat als de rust zelve tijdens het gamen, heeft hij in dit item moeite de rust te bewaren. De intens snelle gameplay van Quake Champions wordt de Gamekings-veteraan zo nu en dan te veel. Dit levert een aaneenschakeling van krachttermen op, wat ook op de redactie zorgt voor de nodige hilariteit. Niettemin zet Skate zijn beste beentje voort en blijft hij volharden in het spelen van de game. Op deze manier krijg je een goede indruk van wat Quake Champions te bieden heeft.

Zitten jullie te wachten op Quake Champions? De game lijkt een echte ouderwetse PC-shooter te worden. Zie je dit anno 2017 nog zitten? Laat je horen in de comments en betuig je steun aan Skate onder deze Let’s Play Quake Champions met Skate!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord