Menu Premium
Loading...

Let’s Play PlayerUnknown’s Battlegrounds voor de XBOX One

12/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayerUnknown’s Battlegrounds is zonder enige twijfel de grootste verrassing van het jaar. De game, die het Battle Royale-principe naar nieuwe een hoogte heeft gestuwd, vliegt op Steam al maanden lang als zoete digitale broodjes over de toonbank. Nu komt de game ook naar de XBOX One. Shelly en JJ hebben beiden niks met de pc, waardoor ze PlayerUnknown’s Battlegrounds aan zich voorbij hebben laten gaan. Nu de game op hun geliefde console te spelen is, schromen ze niet de studio in te duiken voor een let’s play. Benieuwd hoe lang ze het uithouden? Check nu deze Let’s Play PlayerUnknown’s Battlegrounds voor de XBOX One!

JJ en Shelly ploeteren in PlayerUnknown’s Battlegrounds voor de XBOX One

Dat PlayerUnknown’s Battlegrounds als een malle wordt gespeeld, is inmiddels geen geheim meer. In het pc-landschap heb je door piraterij echter weinig financiële zekerheid over je product. Gelukkig gaat het grote spelersaantal in dit geval wél gepaard met goede verkoopaantallen: PlayerUnknown’s Battlegrounds is inmiddels maar liefst twintig miljoen keer over de digitale toonbank gevlogen. Met deze console-release hopen ontwikkelaars PUBG Corporation en Bluehole wederom op een financiële klapper. Hierbij komt dat Microsoft (voorlopig) een toffe ‘exclusive’ mag bijschrijven. Zoals gezegd gaan Shelly en JJ strijden om het zo lang mogelijk vol te houden in de lugubere PUBG-wereld en cultuur.

Zijn jullie PlayerUnknown’s Battlegrounds nog altijd fanatiek aan het spelen? Hebben jullie interesse in deze nieuwe versie voor de XBOX One? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play PlayerUnknown’s Battlegrounds voor de XBOX One!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch