Menu Premium
Loading...

Let’s Play Overwatch Deathmatch Mode

10/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Overwatch is nog altijd razend populair. De game kent een betrokken player base die lang fanatiek door blijft spelen. De release van de game dateert alweer van anderhalf jaar geleden, maar de servers zijn nog altijd overvol. Het tekent de kwaliteit van de game, alsmede het vakmanschap van uitgever en ontwikkelaar Blizzard Entertainment. Ook op de redactie is menigeen nog wekelijks met Overwatch in de weer.

De hero-shooter wordt sinds de release geroemd om de sterke tactische gameplay. Hierbij is het doel vaak niet enkel meer kills te maken dan de tegenstander. Er dient gezamenlijk een doel te worden bereikt en dit principe geldt als een van de hoekstenen van Overwatch. Niettemin blijft Blizzard sleutelen aan de game en met de implementatie van de Deathmatch-mode probeert het nu ook de minder grote fans van de tactische gameplay aan te spreken. Shelly en Emiel proberen de modus in deze Let’s Play Overwatch Deathmatch Mode uit!

Emiel imiteert een dolle Youtuber

Wij van Gamekings zijn geen fan van generaliseren. Toch kan Emiel het niet laten om op eigen wijze het stereotype Youtuber te imiteren. Shelly schrikt hier van en na enige consternatie vormt dit alles de opmaat voor een toffe let’s play. Zowel Emiel als Shelly hebben het de afgelopen anderhalf jaar veel Overwatch gespeeld. Het duo is benieuwd naar de Deathmatch-mode. De voorliefde van Shelly voor de Call of Duty-serie is deels gebaseerd op de competitieve gameplay. In dat kader zou de Deathmatch-mode van Overwatch haar zeker aan kunnen spreken. Emiel is los van Overwatch geen fanatieke shooterspeler, maar neemt de nieuwe spelmodus niettemin ook onder handen. Hierbij is enige frustratie en discussie onvermijdelijk.

Spelen jullie nog steeds Overwatch? Zo ja, wat is jou mening over de keuze van Blizzard om de Deathmatch-mode te implementeren? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play Overwatch Deathmatch Mode met Emiel en Shelly!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch