Menu Premium
Loading...

Outward Let’s Play: “Deze game mag heel snel outward het raam uit”

30/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Skate gaan spelen. Met Outward. En dat kan zomaar eens Jelle zijn straatje zijn. Witcher meets souls achtige game. Is dit de perfecte game voor Skate en Jelle? Ze beginnen gelijk met het maken van hun originele character. Skato.

Lijkt de game echt op The Witcher?

Je begint gelijk met het maken van je eigen character, dat is natuurlijk al anders dan in The Witcher, maar niet ongebruikelijk voor de gemiddelde RPG natuurlijk. Hierna duiken de mannen de game in. Is de game wel moeilijk genoeg voor de tering harde week? Jelle zorgt in ieder geval voor de voice-over tijdens de de backstory. De game is gemaakt door een relatief kleine studio. Genoeg reden om met de mantel der liefde te beginnen, is het oordeel van Skate en Jelle daarna wel hard? Ze merken in het begin de nodige survival mechanieken op. De kwaliteit lijkt er niet vanaf te spatten, dus of de game wel met The Witcher mag worden vergeleken…

Hoe moeilijk is Outward?

Mag de game worden vergeleken met de Souls-like-games? Is de game verschrikkelijk moeilijk en uitdagend? Jelle en Skate gaan de combat in de game met beide handen aan. Je moet de patronen herkennen van de aanvallen van je tegenstanders en dat doet toch denken aan de Souls games?

Wat denk jij van de game na deze let’s play? Wil jij de game gaan spelen? Of laat je deze liever aan je voorbij gaan? Laat het ons weten in de comments!

 

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch