Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Let’s Play Mega Man Legacy Collection

04/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De eerste maand van januari is traditiegetrouw wat sloom. De najaarsgekte dreunt nog wat na in de hoofden van de Gamekings. Ook maakt de verhuizing dat we deze week iets minder content maken dan te doen gebruikelijk op Gamekings.tv. Jelle en Koos zijn niettemin spontaan de studio ingedoken voor een let’s play van de Mega Man Legacy Collection. De heren zijn niet de allergrootste liefhebbers van Mega Man. Dit, in combinatie met de lage irritatiegrens, maakt dat deze let’s play garant staat voor een hoop frustratie en vertier. Benieuwd naar hoe de heren het er van af maken? Check nu deze Let’s Play Mega Man Legacy Collection!

Koos en Jelle duiken in de Mega Man Legacy Collection

Afgelopen jaar konden we dus al aan de slag met de Mega Man Legacy Collection. Dat de franchise decennia oud is, wil niet zeggen dat de relevantie van de serie is vervaagd. In 2018 komt er namelijk weer een nieuwe Mega Man-bundel uit: Mega Man 11. Mega Man 11 komt zoals het nu lijkt in de tweede helft van 2018 uit. In tegenstelling tot diens voorgangers, zullen de graphics niet primair sprite based zijn. In plaats hiervan zal de game 3D-personagemodellen bevatten, in combinatie met handgemaakte achtergronden. Allemaal leuk en aardig, maar we leven in het nu. Jelle en Koos gaan aan de slag met de Mega Man Legacy Collection!

Hebben jullie in het verleden Mega Man gespeeld? Zo ja, hoe kijk je terug op je ervaringen? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play Mega Man Legacy Collection!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch