Menu Premium
Loading...

Let’s Play Gears 5 Hivebusters: ‘De mooiste game van het jaar…’

07/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

In onze eerste Let’s Play van 2021 nemen wij een kijkje naar ‘de mooiste game van 2020′. Althans, dat had JJ er van gemaakt. we hebben het over de DLC van Gears 5 genaamd Hivebusters. JJ en Daan hebben tijdens onze Fuck 2020 stream, hier al een klein stukje van kunnen spelen. En nu is het tijd om daar nog een stapje bovenop te doen. Dit is de Let’s Play van Gears 5: Hivebusters.

Gears 5: een stap in de juiste richting

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Gears 5 werd uitgebracht op de Xbox One. Toen de game uitkwam werd het gezien als een grote stap voorruit ten opzichte van Gears of War 4, een deel dat een nieuwe trilogie zou opstarten met een drietal nieuwe hoofdpersonages. Waar Gears of War 4 meer van hetzelfde was, waren er bij Gears 5 zeker een aantal plekken waarop de franchise vernieuwde. Zo was de game semi-open world en speelde je niet meer met JD, maar met Kait Diaz. Met Gears 5: Hivebusters hoopt The Coalition nog een stap in de juiste richting te zetten wat betreft Gears 5. JJ en Daan zijn twee Gears fans van het eerste uur en gingen dus direct Hivebusters aan de tand voelen.

De mooiste game van het jaar

Maar is dit nu de mooiste game van het jaar. Of lulde JJ, die een biertje op de lege maag naar binnen goot tijdens de Fuck 2020 stream maar wat. Dat kan maar op één manier uitgevonden worden. En dat is door de DLC eerst zelf spelen. Dan mag je daarna zelf een oordeel vellen. Even kort info over de DLC. Zoals de titel al vermeld, draait deze DLC om de hivebusters. En dat zijn speciale Squads van Gears die dienen als Swarm exterminators. In Gears 5 zijn er een aantal van deze Gears speelbaar in de Escape modus, waar jij en jouw Squad moeten zien te ontsnappen uit een Swarm Hive, voordat er een bom afgaat die de Hive vernietigd. Nu hebben deze bikkels dus ook een eigen DLC.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch