Menu Premium
Loading...

Let’s Play Fungi: een Nederlandse indie game vol met schimmels

15/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer eens tijd voor een nieuwe Let’s Play. Het zijn meestal obscure games waarbij sommige mensen geen idee hebben wat ze kunnen verwachten. Bij deze game is dat misschien wel een beetje anders. Zeker de jongere mensen zullen dit soort games misschien wel eens tussendoor op school hebben gespeeld. Het gaat om Fungi, een Nederlandse indie game. Jelle en Skate gaan in deze Let’s Play proberen de hoogste score te halen.

Fungi

Het is dus een Nederlandse indie game waarin het doel is om een zo hoog mogelijke score te behalen door als een soort schimmel andere schimmels op te eten. Moeilijker is het niet. Tenminste, zo lijkt het. Want zoals Jelle en Skate tijdens dit item zullen merken is het allemaal helemaal niet zo makkelijk. Het principe is simpel, maar de uitvoering is allesbehalve vanzelfsprekend. En de vraag die in dit item beantwoord gaat worden is of Skate en Jelle in de buurt kunnen komen van een daadwerkelijk hoge score. Om dat te bewerkstelligen (want dit gaat natuurlijk niet tijdens het eerste potje al gebeuren) zullen ze eerst de game moeten leren kennen. Dus voor wie van struggles houdt: here you go.

Het principe van de game

Want het is zeker niet de enige game die dit principe gebruikt. Het kost vrij weinig, het is zo op je PC te toveren en zelfs een eenvoudige PC kan deze game runnen. Het is dus ideaal voor wat afleiding tijdens werk, school op tijdens het reizen. En Fungi treedt wat dat betreft in de voetsporen van een paar grote andere games die voornamelijk onder scholieren heel populair zijn.

Welke game heb jij stiekem tussendoor op school wel eens gespeeld, omdat je klaar was met huiswerk of even geen zin had om te luisteren naar wat andere mensen te vertellen hebben? En denk jij dat deze game daar ideaal voor is? Laat het weten in de comments en deel met iedereen waar deze game je aan doet herinneren.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch