Menu Premium
Loading...

Let’s Play Forza Motorsport 7: JJ en Koos onder de indruk

01/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ zijn grote passie ligt nog altijd bij competitieve games. Voor hem is er niets mooier dan winnen en in zowel sportgames als racegames is dit precies waar het om draait. Vandaag gaat de Gamekings-veteraan aan de slag met Forza Motorsport 7. De XBOX One (X) heeft behoefte aan wat toffe exclusives. Forza 7 belooft dit predikaat waar te maken. In de media worden lovende woorden gesproken over de graphics van de game. Eerder kreeg de wereld al indrukwekkende beelden te zien van Forza 7 op de XBOX One X. De nieuwe game van ontwikkelaar Turn 10 Studios zal op Microsofts nieuwste console draaien in 4K en op 60 frames per seconde. Gamers kunnen vanaf november aan de slag met de XBOX One X. Tot die tijd voldoet de XBOX One versie. Check hoe de game er daar op uitziet in deze Let’s Play Forza Motorsport 7: JJ en Koos onder de indruk!

JJ en Koos genieten van de graphics

Forza 7 komt op 3 oktober uit voor alle XBOX One-platformen en Windows 10. De XBOX One X moet met Forza Motorsport 7 zijn belofte als ‘meest krachtige console aller tijden’ waar gaan maken. In dat opzicht is de nieuwe titel van ontwikkelaar Turn 10 Studios meer dan zomaar de release van een sequel van de veelgeprezen raceserie. Ook in deze Let’s Play steken JJ en Koos de loftrompet over de graphics. De auto’s worden in dit deel prachtig en gedetailleerd in beeld gebracht, zoals we dat van de veelgeprezen serie gewend zijn. Je doet Forza echter tekort wanneer je beweert dat de serie enkel parasiteert op het tonen van mooie plaatjes. Ook de gameplay steekt over het algemeen immers goed in elkaar.

Wat is jullie mening over Forza Motorsport 7? De release is misschien wat ‘voorspelbaar’, maar voorlopig is het een van de grote releases die Microsoft te bieden heeft voor hun XBOX One (X). Ga je de game oppikken? Zo ja, op welk platform ben je van plan de game te spelen? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play Forza Motorsport 7: JJ en Koos onder de indruk!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch