Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Let’s Play Fortnite Battle Royale

Google Plus Jelle Kunst
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
04/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battle Royale is hot, en niet zo’n beetje ook. Het succes van PlayersUnknown’s Battlegrounds vorig jaar is mede te danken aan de populariteit van de modus. PUBG is niet de eerste game die deze modus introduceerde. In een game als DayZ konden we er bijvoorbeeld al mee aan de slag. Niettemin is het Battle Royale-principe in 2017 pas écht tot (commerciële) wasdom gekomen. Het is dan ook niet gek dat ontwikkelaars en uitgevers van andere games meekijken of ze Battle Royale ook in hun game kunnen implementeren. Succes lijkt immers op dit moment gegarandeerd. Zo komt Fortnite met een nieuwe Battle Royale-modus. Jelle en Koos gaan in deze let’s play kijken of ze gecharmeerd zijn van Fortnite Battle Royale. Check nu deze Let’s Play Fortnite Battle Royale!

Jelle en Koos worden blij van Fortnite Battle Royale

Fortnite werd in 2011 al aangekondigd en zag dus pas zes jaar later het digitale levenslicht. Het blijft gissen over de vraag waarom dit zo ontzettend lang heeft geduurd, maar het belangrijkste is natuurlijk dat Koos en Jelle de game nu hebben kunnen spelen. De titel kostte in de early acces fase nog veertig euro, maar is inmiddels free to play. De afgelopen maanden is het Gamekings-duo op regelmatige basis teruggekeerd naar de game van uitgever Gearbox. Getuige de huidige grote spelersaantallen, waren ze bepaald niet de enigen.

Al met al kan Fortnite worden bestempeld als een interessante game. De manier waarop de distributie plaats heeft gevonden, is niet een veel geziene in de hedendaagse gamesindustrie. De moed van ontwikkelaar Epic Games en uitgever Gearbox valt dan ook te prijzen, en deze is voor een groot deel terugbetaald met goede verkoopcijfers. Benieuwd naar hoe Jelle en Koos de Battle Royale-opzet ervaren? Check nu dez Let’s Play Fortnite Battle Royale!

Loading...
 • Mats313

  Leuke Let’s Play en aangezien het gratis is ga ik het zeker proberen!

  PUBG had al mijn interesse, maar qua multiplayer ben ik precies hetzelfde als Jelle: twee seconden bezig en al direct een kogel door mijn kop. Ik ben er niet goed in en heb niet het geduld om beter te worden.

  Maar ik ga dit toch maar eens een serieuze kans geven.

 • Hetwordtweerzomer

  Pupg 21euro. Allkeyshop

  • Jaapie18

   Precies nooit kopen bij steam zelf of andere clients.

   • Puk Plet

    Want?
    Ik ben altijd een beetje argwanend met onbekende sites.

 • Kijkeenolifant

  Tof item! Ben benieuwd wat je van Fortnite op de pc vindt Koos, als je ziet hoe snel mensen daar complete gebouwen uit de grond stampen is echt crazy.

 • MountainBerg

  Ik wil niet vervelend doen hoor, maar is PUBG niet gewoon € 30,00 oftewel 3 tientjes in de microsoft store ??

  • Bas

   Dat word ook gezegd op 2:45 ?

   • MountainBerg

    Ah, daar heb je gelijk in. Denk dat ik op dat moment eventjes was afgeleid )

    Toch raar dat beide dudes het item openen met dat het spel 4 tientjes kost, en dan 2 minuten later doodleuk zeggen dat ie 3 tientjes is. Erg verwarrend allemaal

    • Bas

     Haha :p en dat van 4 tientjes ging over fortnite die los verkocht word ^^

 • Uther Pendragon

  Super toffe game en inderdaad wekelijks leuke nieuwe updates die het fris houden. Leuke let’s play.

 • Dylanoider

  Leuk item! Wel even wat opbouwende kritiek voor Koos, ik vond namelijk hoe je hier tegen Jelle praatte veel prettiger om naar te luisteren als dan wanneer je in de camera praat, ook in andere items. Je legt dan erg veel nadruk in je zinnen wat naar mijn inzien niet nodig is en een beetje onnatuurlijk aanvoelt.

  Doe er wat mee, of niet 😛

 • Bloempjes

  Fortnite vond ik leuker dan PUBG, maar een vervoersmiddel om het saaie rennen tegen te gaan zou niet misstaan. Op wat iconische locaties na is er wel erg veel grasveld met wat heuveltjes.

  • Ik denk dat de map te klein is en te bergachtig voor vervoermiddelen. Ook ga je steeds van loot plek naar loot plek dus ik denk en hoop dat ze dat niet gaan doen in deze game

 • Ellie

  Paar keer geprobeerd maar ik krijg dat bouwen maar niet onder de knie

 • Puk Plet

  Dit heeft wel wat weg van het gecancelde Battlefield Heroes.

 • Fortnite is echt mijn game of the year. Wat en verslavende game zeg. Als je het onder de knie krijgt is het geweldig. Epic games ondersteund de game geweldig en het heeft een toffe community. En de PS4 heeft ook muis en keyboard ondersteuning voor deze game. Das echt perfect voor mensen zonder thumbs kills (zoals ik dus). Ik wil wel een keer in een squad koos!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord