Menu Premium
Loading...

Let’s Play Fortnite Battle Royale

04/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Battle Royale is hot, en niet zo’n beetje ook. Het succes van PlayersUnknown’s Battlegrounds vorig jaar is mede te danken aan de populariteit van de modus. PUBG is niet de eerste game die deze modus introduceerde. In een game als DayZ konden we er bijvoorbeeld al mee aan de slag. Niettemin is het Battle Royale-principe in 2017 pas écht tot (commerciële) wasdom gekomen. Het is dan ook niet gek dat ontwikkelaars en uitgevers van andere games meekijken of ze Battle Royale ook in hun game kunnen implementeren. Succes lijkt immers op dit moment gegarandeerd. Zo komt Fortnite met een nieuwe Battle Royale-modus. Jelle en Koos gaan in deze let’s play kijken of ze gecharmeerd zijn van Fortnite Battle Royale. Check nu deze Let’s Play Fortnite Battle Royale!

Jelle en Koos worden blij van Fortnite Battle Royale

Fortnite werd in 2011 al aangekondigd en zag dus pas zes jaar later het digitale levenslicht. Het blijft gissen over de vraag waarom dit zo ontzettend lang heeft geduurd, maar het belangrijkste is natuurlijk dat Koos en Jelle de game nu hebben kunnen spelen. De titel kostte in de early acces fase nog veertig euro, maar is inmiddels free to play. De afgelopen maanden is het Gamekings-duo op regelmatige basis teruggekeerd naar de game van uitgever Gearbox. Getuige de huidige grote spelersaantallen, waren ze bepaald niet de enigen.

Al met al kan Fortnite worden bestempeld als een interessante game. De manier waarop de distributie plaats heeft gevonden, is niet een veel geziene in de hedendaagse gamesindustrie. De moed van ontwikkelaar Epic Games en uitgever Gearbox valt dan ook te prijzen, en deze is voor een groot deel terugbetaald met goede verkoopcijfers. Benieuwd naar hoe Jelle en Koos de Battle Royale-opzet ervaren? Check nu dez Let’s Play Fortnite Battle Royale!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch